reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Jak Was czytam jakie macie bole po Clo to coraz bardziej przekonuje sie do tego ze na mnie Clo nie działa. Mnie nie boli nic![emoji33] a dziś 11dc, owulacja powinna byc juz za chwilę. A ja doslownie nic nie czuję[emoji24]
Ja w tym cyklu przy owulacji też nie czułam prawie nic, więc na pewno nie jest to wyznacznik i nie ma czym się stresować, bo owulacja może byc normalnie. :)

@xPola: wyniki mam super poza tym że zdiagnozowano u mnie początkowe stadium cukrzycy typu 1 hormony ok nie ma do czego się przyczepić A jeśli chodzi o jakieś leki na zajście w ciążę powiedział że ten agnus castus al mogę zażywać nic innego nie polecał.

@xPola: wyniki mam super poza tym że zdiagnozowano u mnie początkowe stadium cukrzycy typu 1 hormony ok nie ma do czego się przyczepić A jeśli chodzi o jakieś leki na zajście w ciążę powiedział że ten agnus castus al mogę zażywać nic innego nie polecał.
Choruje na cukrzyce typu 1 od 10 lat. Jeśli zdiagnozowano u Ciebie tą chorobą musisz iść do szpitala.. potrzebujesz insuliny.

Wystarczy zwykłe badanie glukometrem.. najlepiej po posiłku bądź wypiciu coli czy soku.. jesli cukier będzie wysoki oznacza to, że coś dzieję się nie tak.. ja zachorowałam w wieku 15 lat.. oddawałam bardzo często mocz i piłam nawet 2L wody przez noc.. czasem robiło mi się słabo aż było mi nie dobrze.. mama wzięła mnie do rodzinnego zmierzyli cukier na prośbę mamy, a tam 600 od razu skierowanie do szpitala.. szkolenia i po 2 tyg do domu.. z penami do robienia sobie zastrzyków z insuliną.

Choruje na cukrzyce typu 1 od 10 lat. Jeśli zdiagnozowano u Ciebie tą chorobą musisz iść do szpitala.. potrzebujesz insuliny.
Endo mi powiedział że mam początkowe stadium cukrzycy typu 1 i nie dał żadnych tabletek ani insuliny. Otrzymałam receptę do AOK i AOK ma mi odesłać papierek z listą osób do których mogę się zwrócić o ułożenie odpowiedniej diety i wysiłek fizyczny tak aby nie wróciły ataki padaczkowe i jeśli to nie pomoże to po 6 miesiącach otrzymam skierowanie na operacje zmniejszenie żołądka. A jak sobie z tym radzisz? Prócz insuliny masz jakąś dietę która stosujesz?

reklama
Wystarczy zwykłe badanie glukometrem.. najlepiej po posiłku bądź wypiciu coli czy soku.. jesli cukier będzie wysoki oznacza to, że coś dzieję się nie tak.. ja zachorowałam w wieku 15 lat.. oddawałam bardzo często mocz i piłam nawet 2L wody przez noc.. czasem robiło mi się słabo aż było mi nie dobrze.. mama wzięła mnie do rodzinnego zmierzyli cukier na prośbę mamy, a tam 600 od razu skierowanie do szpitala.. szkolenia i po 2 tyg do domu.. z penami do robienia sobie zastrzyków z insuliną.
Ja nie mam takich objawów. Pytałam o insulinę i jakieś leki glukometr ale on powiedział że na tym etapie nie trzeba jeszcze i ma nadzieję że nie będzie trzeba i że dieta i ruch mi pomoże zrzucić parę kilogramów oraz unormowac cukier.

Do góry