reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Dziewczyna wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę CLO (pierwszy cykl) kiedy mogę spodziewać się owulacji? Moje cykle jak dotąd były bardzo różne od 18 do 64 dni nawet. Będę robić testy I pierwszy zrobiłam już dziś tylko zastanawiam się czy jest sens już teraz robić czy odczekać parę dni.

A który masz dziś dzień cyklu?

reklama
Ja teraz mam taki cykl. Bralam clo od 2-6 dzien cyklu owulka byla 11-12 dc teraz mam 16 i niecierpliwie oczekuje efektow. Cykle mam roznie od 28 do 33.

To szybko miałaś owulacje przybrał długich cyklach!
Miałaś może monitoring?

Ja z monitoringiem, jeden pęcherzyk 26mm pękł z lewego jajnika. Niestety nie owocny cykl.

Teraz 2 cykl z clo 2 tabletki dziennie od 3dc wiec dziś 7dc ostatnia dawka. Rano robiłam test owulacyjny clearblue advance ale jeszcze nie zbliża die owulacja.

Temperatura mi się zawsze pokrywa z owulacja, 2 cykle mierzylam i dosłownie identyczny wykres!

To moje 2 ostatnie wykresy

Załączniki

• 9484DBE1-8B14-4A67-BA9A-FC1409B76983.png
    9484DBE1-8B14-4A67-BA9A-FC1409B76983.png
    61,5 KB · Wyświetleń: 63
Tak mialam monitoring w 8 dc lekarz zobaczyl pecherzyk niepamietam wymiaru 10 dc kazal wziasc ovitrelle i od 11 dc cyklu dzialac i ok 12 wyczuwalam owulacje bo mialam charakterystyczny bol jajnikow.
To szybko miałaś owulacje przybrał długich cyklach!
Miałaś może monitoring?

Ja z monitoringiem, jeden pęcherzyk 26mm pękł z lewego jajnika. Niestety nie owocny cykl.

Teraz 2 cykl z clo 2 tabletki dziennie od 3dc wiec dziś 7dc ostatnia dawka. Rano robiłam test owulacyjny clearblue advance ale jeszcze nie zbliża die owulacja.

Temperatura mi się zawsze pokrywa z owulacja, 2 cykle mierzylam i dosłownie identyczny wykres!

Czasem cykle mam i co 26 dni u mnie jest roznie wiec z owulka musze sie wsluchiwac w cialo.

No to teraz tylko czekać na upragnione II kreski!!
Nie doszukuj się tylko objawów, bo niepotrzebnie się nakręcisz. To będą najdłuższe 2 tygodnie ale dasz radę. Polecam książkę i nie czytać głupot na necie. Szybko zleci.
Ja jakoś nie mam wiary ze się uda w tym cyklu, w czerwcu planuje HSG i inseminacje. Dość już czekania na naturę.

reklama
Ja jeszcze jeden cykl mam z pomoca clo jak sie nie uda to ide na histeroskopie i pozniej tez inseminacja mi lekarz wskazuje bo tez nie ma juz na co czekac bo lata leca
No to teraz tylko czekać na upragnione II kreski!!
Nie doszukuj się tylko objawów, bo niepotrzebnie się nakręcisz. To będą najdłuższe 2 tygodnie ale dasz radę. Polecam książkę i nie czytać głupot na necie. Szybko zleci.
Ja jakoś nie mam wiary ze się uda w tym cyklu, w czerwcu planuje HSG i inseminacje. Dość już czekania na naturę.

Do góry