reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja jeszcze jeden cykl mam z pomoca clo jak sie nie uda to ide na histeroskopie i pozniej tez inseminacja mi lekarz wskazuje bo tez nie ma juz na co czekac bo lata leca

Trzeba działać bo ja mam już dość czekania. 22 cykl teraz jak się staramy z jedna przerwa na 3 miesiące bo złe wyniki tarczycy były, ale liczę pełen okres.
Ja już jestem po 34 wiec urodzę mając 35 jak będzie mi dane.

reklama
Takze ja co miesiac sie nie nakrecam bo rozczarowania bola i cierpliwie czekam na to co przyjdzie a wkoncu przyjdzie[emoji6]

Dziś 7dc, wzielam ostatnia dawkę Clo i... nic nie czuję[emoji19]
To dobrze czy zle? Nic mnie nie boli, nie kluje, nie piecze no nic! Jakby moje jajniki spały! Halo! Niech one się budzą do życia! Ja zaraz rozpoczynam maraton seksu i potrzebuje dorodnych jajek!
Ehhh
W przyszlym cyklu mam brać Clo w postaci 2 tabletek, no specjalnie bede brała rano zeby coś poczuć! Teraz biorę na noc i moze objawy Clo przesypiam? A cholera go wie! [emoji19]
A jak jest u Was?

To dobrze czy zle? Nic mnie nie boli, nie kluje, nie piecze no nic! Jakby moje jajniki spały! Halo! Niech one się budzą do życia! Ja zaraz rozpoczynam maraton seksu i potrzebuje dorodnych jajek!
Ehhh
W przyszlym cyklu mam brać Clo w postaci 2 tabletek, no specjalnie bede brała rano zeby coś poczuć! Teraz biorę na noc i moze objawy Clo przesypiam? A cholera go wie! [emoji19]
A jak jest u Was?

U mnie drugi cykl ( pierwszy po 1 drugi po 2 tabletki) tez nic nie czuje, czasem tylko na chwileczkę prawy jajnik ale nie wiem czy to od clo akurat czy tak poprostu. Na pewno będziesz czuła owulacje! Ja bardzo czułam a wcześniej rzadko.

Problem w tym ze akurat jestem dziwadłem które w ogole owulacji nie czuje[emoji41][emoji13]
Ale ja mam bo chodzilam do gina na usg i za kazdym razem mówił ze owulacja byla.
Pozostaje mi czekać[emoji111]
A jak jest z ta owulacja? Raz jest z lewego jajnika raz z prawego? Bo mi gin mówił raz ze raz z tego raz z tamtego. Ostatnio mialam z lewego, to niby teraz powinna byc z prawego owulacja, ale cisza jak na razie. Moze byc z obu naraz?
U mnie drugi cykl ( pierwszy po 1 drugi po 2 tabletki) tez nic nie czuje, czasem tylko na chwileczkę prawy jajnik ale nie wiem czy to od clo akurat czy tak poprostu. Na pewno będziesz czuła owulacje! Ja bardzo czułam a wcześniej rzadko.

Mnie po clo pobolewaly jajniki kazdy po trochu chociaz pewnosci nie mam bo to moze od ovitrelle ale ostatnio tez je czulam bo owulka byla u mnie dopiero 17 dc wiec jeszcze troche poczekam[emoji53]
Ehhh
A jak jest u Was?

reklama
Problem w tym ze akurat jestem dziwadłem które w ogole owulacji nie czuje[emoji41][emoji13]
Ale ja mam bo chodzilam do gina na usg i za kazdym razem mówił ze owulacja byla.
Pozostaje mi czekać[emoji111]
A jak jest z ta owulacja? Raz jest z lewego jajnika raz z prawego? Bo mi gin mówił raz ze raz z tego raz z tamtego. Ostatnio mialam z lewego, to niby teraz powinna byc z prawego owulacja, ale cisza jak na razie. Moze byc z obu naraz?
Tak jest możliwość z dwuch naraz wtedy jest większa szansa na ciążę bliźniacza.

Do góry