reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Problem w tym ze akurat jestem dziwadłem które w ogole owulacji nie czuje[emoji41][emoji13]
Ale ja mam bo chodzilam do gina na usg i za kazdym razem mówił ze owulacja byla.
Pozostaje mi czekać[emoji111]
A jak jest z ta owulacja? Raz jest z lewego jajnika raz z prawego? Bo mi gin mówił raz ze raz z tego raz z tamtego. Ostatnio mialam z lewego, to niby teraz powinna byc z prawego owulacja, ale cisza jak na razie. Moze byc z obu naraz?
Nie Ty jedna bo ja też miesiaczkuje od 14 lat i nie czuje objawów owulacyjnych. Więc też nie wiem kiedy jest i czy wogule się u mnie odbywa jajeczkowanie.

reklama
Problem w tym ze akurat jestem dziwadłem które w ogole owulacji nie czuje[emoji41][emoji13]
Ale ja mam bo chodzilam do gina na usg i za kazdym razem mówił ze owulacja byla.
Pozostaje mi czekać[emoji111]
A jak jest z ta owulacja? Raz jest z lewego jajnika raz z prawego? Bo mi gin mówił raz ze raz z tego raz z tamtego. Ostatnio mialam z lewego, to niby teraz powinna byc z prawego owulacja, ale cisza jak na razie. Moze byc z obu naraz?

Tak, raz z jednego raz z drugiego ale przy clo może być z obu.
Tez miałam z lewego [emoji13]

Hej dziewczyny :) ja dzis koncze 24dc. Im bliżej @ to bardziej sie stresuje. Z checia w poniedzialek bym juz poszla na bete :p cycki bola jak bolaly, jajniki i pachwiny odczuwam a brzuch delikatnie cmi jak na okres. Chcialabym sie juz dowiedziec, mam tez fizycznie ciężką prace i zwyczajnie sie martwię:) dobranoc i spokojnego wieczoru.

Ja mam 17 dc i juz wariuje bo chodze z nadzieja zeby sie udalo a tu jeszcze tyle musze czekac wiec wiem co czujesz:) zycze cierpliwosci i trzymam kciuki[emoji110][emoji6]
Hej dziewczyny :) ja dzis koncze 24dc. Im bliżej @ to bardziej sie stresuje. Z checia w poniedzialek bym juz poszla na bete [emoji14] cycki bola jak bolaly, jajniki i pachwiny odczuwam a brzuch delikatnie cmi jak na okres. Chcialabym sie juz dowiedziec, mam tez fizycznie ciężką prace i zwyczajnie sie martwię:) dobranoc i spokojnego wieczoru.

Hej dziewczyny :) ja dzis koncze 24dc. Im bliżej @ to bardziej sie stresuje. Z checia w poniedzialek bym juz poszla na bete :p cycki bola jak bolaly, jajniki i pachwiny odczuwam a brzuch delikatnie cmi jak na okres. Chcialabym sie juz dowiedziec, mam tez fizycznie ciężką prace i zwyczajnie sie martwię:) dobranoc i spokojnego wieczoru.

Najgorsze to czekanie... po owulacji, ciągnie się okrutnie :(
Oby ten cykl był udany [emoji1364][emoji1364]

Ja mam dzisiaj 7dc i starania są. Mam nadzieję że w końcu zafasolkuje. Narazie nie mierze temp ani nie używam testów owu. Czekam do 9 maja co Endo powie i jakie będę miała wyniki z testów hormonalnych. Miał dzwonić jeśli wyniki wyjdą zle ale nie zadzwonił więc można mówić że wyniki wyszły ok, Ale uwierzę dopiero wtedy kiedy zobaczę. Następnym krokiem będzie zrobienia szczegółowego badania nasienia męża jeśli się nadal w tym cyklu nie uda. 10 maja rejestruje się do gin może się dostanę na koniec maja lub na czerwiec i wtedy będę gadała z gin na temat monitoringu i hsg i w między czasie nadal będziemy się starać może akurat wpadnie w końcu tam gdzie powinno. Trzymam za Was kciuki kochane. [emoji846][emoji846][emoji110]

Też mam 7dc, ale seksy będą dopiero za 2-3 dni, bo stosowalam płukanki z tantum rosa bo pod koniec okresu coś zaczęło mnie piec w środku, dlatego muszę chwilę zaczekać aż bedzie juz dobrze.

My zaczęliśmy od 4 dc już Przytulanki. W tym cyklu kompletnie nie wiem kiedy mam się spodziewać miesiączki więc w tym miesiącu stwierdziliśmy z mężem że Przytulanki będą co dziennie z 1 dniem przerwy w tygodniu. Może uda się takim sposobem bo już nie mam pomysłów.

My zaczęliśmy od 4 dc już Przytulanki. W tym cyklu kompletnie nie wiem kiedy mam się spodziewać miesiączki więc w tym miesiącu stwierdziliśmy z mężem że Przytulanki będą co dziennie z 1 dniem przerwy w tygodniu. Może uda się takim sposobem bo już nie mam pomysłów.

Codziennie nie musicie, najlepiej co 2 dni mówią bo wtedy żołnierze silniejsi są a tak to w większości sami statyści będą [emoji51]

W zeszłym cyklu w dniach owulacyjnych tez codziennie broilismy i nic z tego. W tym cyklu co 2 dni od 5dc działamy a w planie aż do końca jak podołamy.
Dziś 10dc, temperatura bardzo spadła, po południu zdobień test owulacyjny, może już się coś dzieje.

reklama
My przerobilismy juz codzienny maraton seksu , co dwa dni, co trzy, tylko w dni plodne, i nic[emoji23]
Codziennie nie musicie, najlepiej co 2 dni mówią bo wtedy żołnierze silniejsi są a tak to w większości sami statyści będą [emoji51]

W zeszłym cyklu w dniach owulacyjnych tez codziennie broilismy i nic z tego. W tym cyklu co 2 dni od 5dc działamy a w planie aż do końca jak podołamy.
Dziś 10dc, temperatura bardzo spadła, po południu zdobień test owulacyjny, może już się coś dzieje.

Do góry