reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja jestem w DE tu wszystko jest na skierowanie. Prywatnie nie da się nic tu zrobić ponieważ gdyby się dało to był już dawno zrobiła mężowi badania nasienia prywatnie. Tu nawet nie ma labo takiego żeby pójść z zewnątrz i zrobić badania.
No rozumiem[emoji4] to dobrze ze dostaniecie skierowania na wszystko.

reklama
No tak. Jedynie co to kasa pójdzie tylko na witaminy i na leki ale jak będzie coś zdiagnozowane to wtedy recepty dostanę różowe co oznaczają że albo zapłacę za każdy lęk 5 euro albo dostanę za darmo lub receptę zielona co oznacza że zapłacę do 15euro za każdy lęk lub witaminy.

Dziewczyna wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę CLO (pierwszy cykl) kiedy mogę spodziewać się owulacji? Moje cykle jak dotąd były bardzo różne od 18 do 64 dni nawet. Będę robić testy I pierwszy zrobiłam już dziś tylko zastanawiam się czy jest sens już teraz robić czy odczekać parę dni.

Dziewczyna wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę CLO (pierwszy cykl) kiedy mogę spodziewać się owulacji? Moje cykle jak dotąd były bardzo różne od 18 do 64 dni nawet. Będę robić testy I pierwszy zrobiłam już dziś tylko zastanawiam się czy jest sens już teraz robić czy odczekać parę dni.
Ja ogólnie mam zawsze regularne cykle 28 dni i owulacje miałam zawsze w 14 dc a po CLO owulacja jest 12-13 dc

reklama
Do góry