reklama
G
gosc19
Gość
Jak to możliwe?
poprzestawiało mi sie wszystko
G
gosc19
Gość
2 cykl clo.Aha. No to nawet nie wiedziałam że takie coś jest możliwe. A jak teraz idą starania?
Jak dziewczyny po świętach? Ktoś testuje? Ktos zaczyna nowy cykl? Jak samopoczucie po clo? U mnie dzis 13dc i jestem po pierwszym cyklu clo 2x1. Ze skutków ubocznych to napady gorąca. Cykl niestety bez monitoringu. Działamy na slepo
Hej kochane to mój pierwszy post tutaj. Jestem po badaniu progesteronu niestety wynik 1.51 lekarz przepisał mi clo. Mam zacząć brać go 5 dnia cyklu łącznie 5 tabletek. I stąd moje pytanie bo trochę miałam mroczki I łzy w oczach jak lekarz mi powiedział o niepłodności owulacyjnej.
Mam się zgłosić na usg Ale to dopiero jak wybiorę te 5 tabletek? Czy jak bo ja już sama nie wiem A nie chce dzwonić do lekarza żeby nie pomyślam że jakąś pokręcona jestem.
Mam się zgłosić na usg Ale to dopiero jak wybiorę te 5 tabletek? Czy jak bo ja już sama nie wiem A nie chce dzwonić do lekarza żeby nie pomyślam że jakąś pokręcona jestem.
Lena3386
Fanka BB :)
Cześć fajnie ze dołączyłaś [emoji4]
Ja myślę że jeśli nie zrozumiałaś do końca co lekarz miał na mysli (wiadomo stres -emocje) powinnaś zadzwonić jeśli jest w porządku wyjaśni Ci wszystko jeszcze raz I nie będzie gdybania.
A jeśli mowa o progesteronie ja robiłam w 21 dc z wynikiem 0,06 także dramat, przynajmniej tak myślałam. Ale mój lekarz mi wyjaśnił że progesreron należy zbadać w 3 fazach cyklu I dopiero wtedy można poprawnie interpretować wynik.
Więc nie ma co się załamywać, głowa do góry [emoji6]
Ja myślę że jeśli nie zrozumiałaś do końca co lekarz miał na mysli (wiadomo stres -emocje) powinnaś zadzwonić jeśli jest w porządku wyjaśni Ci wszystko jeszcze raz I nie będzie gdybania.
A jeśli mowa o progesteronie ja robiłam w 21 dc z wynikiem 0,06 także dramat, przynajmniej tak myślałam. Ale mój lekarz mi wyjaśnił że progesreron należy zbadać w 3 fazach cyklu I dopiero wtedy można poprawnie interpretować wynik.
Hej kochane to mój pierwszy post tutaj. Jestem po badaniu progesteronu niestety wynik 1.51 lekarz przepisał mi clo. Mam zacząć brać go 5 dnia cyklu łącznie 5 tabletek. I stąd moje pytanie bo trochę miałam mroczki I łzy w oczach jak lekarz mi powiedział o niepłodności owulacyjnej.
reklama
Cześć fajnie ze dołączyłaś [emoji4]
Już wiem mam zadzwonić jak zacznę brać i umówić się na usg. Dopasuje mi termin abym byla po wybraniu tabletek. Będzie to moje pierwsze opakowanie. Ze swoim mężem staramy się od pół roku o dzidziusia chociaż powiem wam szczerze że wcześniej się nie zabezpieczalismy. Mój błąd że tego wcześniej nie sprawdziłam dlaczego nie zaszłam w ciążę Ale tłumaczyłam się tym że brałam wcześniej przez dłuższyczas tabletki.... eh... Jak się chce to nie można.... po każdej wizycie u lekarza Tobą chusteczek...