reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Cześć dziewczyny, dziś 25dc i dziś miałam dostać @ ale narazie cisza. Na pewno przyjdzie jutro bo wczoraj miałam spadek temperatury, dziś nie wiem bo nie mierzylam będąc pewna ze przyjdzie @
Jak jutro tez nie dostanę to może zrobie test choć wole się wstrzymać do 27dc bo zawsze jak się spóźniał okres to w tym dniu przychodził. Trzymam kciuki za testujące [emoji1364][emoji1364]
Witaj kochana. Trzymam kciuki aby nie przyszła. Ja mam dzisiaj 34 dc i nadal nie mam @ co raz większa nadzieja że nie przyjdzie. Ale cierpliwie czekam bo w poprzednim cyklu dostałam miesiączke na 34dc i w tym też tak może być. U mnie chyba czekanie wskazane. Jeśli nie dostanę okresu do soboty to testuje zobaczymy co los dla mnie ma.

reklama
Witaj kochana. Trzymam kciuki aby nie przyszła. Ja mam dzisiaj 34 dc i nadal nie mam @ co raz większa nadzieja że nie przyjdzie. Ale cierpliwie czekam bo w poprzednim cyklu dostałam miesiączke na 34dc i w tym też tak może być. U mnie chyba czekanie wskazane. Jeśli nie dostanę okresu do soboty to testuje zobaczymy co los dla mnie ma.

U mnie raczej nie ma szans, ale dziękuje za wsparcie [emoji8]
Trzymam za Ciebie i resztę oczekujących mocno [emoji1364][emoji1364] i wierze ze w tym roku nań wszystkim się uda, wiem, wiem nie brzmi to zachęcająco ale przynajmniej prawdziwie!

Nie dziękuję żeby nie zapeszac . Nawet sobie dziewczyny nie wyobrażacie jaka będę szczęśliwa jeśli się udało ale też ile stresu by po raz 4 nie stracić dziecko. Chyba będę wtedy cała ciążę leżeć by się nic nie stało ale do tego jeszcze daleko by tak wybiegac w przyszłość. Najpierw trzeba dotrwać do momentu potwierdzenia ciąży przez test i ginekologa A potem będę myśleć o przebiegu mojej 4 ciąży

reklama
W którym cyklu się udało?
Udalo nam się az w 5 cyklu jak lekarz podwyzszyl dawke 2x1. Teraz zaczęliśmy starania ale juz inny lekarz słysząc o historii z poprzednich starań w sumie bez żadnych badań kazal mi brać od razu 2x1 i troche sie martwię czy to przypadkiem nie za mocna dawka jak na pierwszy cykl. Straszne uderzenia gorąca mam i czuje, ze cos tam sie dzieje w jajnikach. Dzis 14dc :)

Do góry