reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Jak dziewczyny po świętach? Ktoś testuje? Ktos zaczyna nowy cykl? Jak samopoczucie po clo? U mnie dzis 13dc i jestem po pierwszym cyklu clo 2x1. Ze skutków ubocznych to napady gorąca. Cykl niestety bez monitoringu. Działamy na slepo8-):p

Po świętach ok. Święta święta i po świętach. Ja jeszcze czekam z testowaniem. Nie ma co się na kręcąc i potem czuć duże rozczarowanie.

Hej kochane to mój pierwszy post tutaj. Jestem po badaniu progesteronu niestety wynik 1.51 lekarz przepisał mi clo. Mam zacząć brać go 5 dnia cyklu łącznie 5 tabletek. I stąd moje pytanie bo trochę miałam mroczki I łzy w oczach jak lekarz mi powiedział o niepłodności owulacyjnej.
Mam się zgłosić na usg Ale to dopiero jak wybiorę te 5 tabletek? Czy jak bo ja już sama nie wiem A nie chce dzwonić do lekarza żeby nie pomyślam że jakąś pokręcona jestem.

Cześć fajnie ze dołączyłaś [emoji4]
Ja myślę że jeśli nie zrozumiałaś do końca co lekarz miał na mysli (wiadomo stres -emocje) powinnaś zadzwonić jeśli jest w porządku wyjaśni Ci wszystko jeszcze raz I nie będzie gdybania.
A jeśli mowa o progesteronie ja robiłam w 21 dc z wynikiem 0,06 także dramat, przynajmniej tak myślałam. Ale mój lekarz mi wyjaśnił że progesreron należy zbadać w 3 fazach cyklu I dopiero wtedy można poprawnie interpretować wynik.
Więc nie ma co się załamywać, głowa do góry [emoji6]
Hej kochane to mój pierwszy post tutaj. Jestem po badaniu progesteronu niestety wynik 1.51 lekarz przepisał mi clo. Mam zacząć brać go 5 dnia cyklu łącznie 5 tabletek. I stąd moje pytanie bo trochę miałam mroczki I łzy w oczach jak lekarz mi powiedział o niepłodności owulacyjnej.
Mam się zgłosić na usg Ale to dopiero jak wybiorę te 5 tabletek? Czy jak bo ja już sama nie wiem A nie chce dzwonić do lekarza żeby nie pomyślam że jakąś pokręcona jestem.

reklama
Cześć fajnie ze dołączyłaś [emoji4]
Ja myślę że jeśli nie zrozumiałaś do końca co lekarz miał na mysli (wiadomo stres -emocje) powinnaś zadzwonić jeśli jest w porządku wyjaśni Ci wszystko jeszcze raz I nie będzie gdybania.
A jeśli mowa o progesteronie ja robiłam w 21 dc z wynikiem 0,06 także dramat, przynajmniej tak myślałam. Ale mój lekarz mi wyjaśnił że progesreron należy zbadać w 3 fazach cyklu I dopiero wtedy można poprawnie interpretować wynik.
Więc nie ma co się załamywać, głowa do góry [emoji6]

Już wiem mam zadzwonić jak zacznę brać i umówić się na usg. Dopasuje mi termin abym byla po wybraniu tabletek. Będzie to moje pierwsze opakowanie. Ze swoim mężem staramy się od pół roku o dzidziusia chociaż powiem wam szczerze że wcześniej się nie zabezpieczalismy. Mój błąd że tego wcześniej nie sprawdziłam dlaczego nie zaszłam w ciążę Ale tłumaczyłam się tym że brałam wcześniej przez dłuższyczas tabletki.... eh... Jak się chce to nie można.... po każdej wizycie u lekarza Tobą chusteczek...

Do góry