reklama
MamaZblizną
Fanka BB :)
Od tamtego czasu nie staraliście się czy nie wychodziło? Jak jestem zbyt wscibska to bądź szczera i mi to napisz.. zdaje sobie sprawę jak takie tematy bolą. Właśnie wracam z cmentarza. Mam koszmarny dzień.. nie wiem co się ze mną dzieje. Mężowi też płakałam najchętniej ciągle bym płakała.. a z reguły jestem twarda i staram się nie rozgrzewać ran..Tak ostatni raz w 2015 roku straciłam w 14tc
młoda1994
Nie zabezpieczamy się. Powiem tak nie wychodziło A tak na poważnie od dwuch lat się staramy. I nic nie wychodzi. Chyba odpuszczę. Poczekam cierpliwie do 9 maja żeby zobaczyć wyniki z testów hormonalnych i zobaczę co mi ginekolog powie. Jak będzie miał jakąś nadzieję że uda mi się zajść w ciążę to będę walczyć. A jeśli nie to odpuszczę może nie jest nam pisane zostać rodzicami. Spokojnie nie jesteś wscipska. Może Ty mi dasz jakaś nadzieję na to że jeszcze kiedyś zostanę mama.
Lena3386
Jakoś smutno się tu zrobiło [emoji853] idą święta....kto świętuje to świętuje kto nie to nie.... Ale jest to czas dla nas wszystkich żeby odpocząć. Zresetować głowy, proponuję dać sobie te kilka dni luzu takiego tylko dla siebie i męża/ partnera. Temat dzidziusia zamknąć na te 3 dni I być tylko dla siebie, co Wy na to? Ja mam właśnie taki plan [emoji4]
reklama