Hej Madzia. Pytaj śmiało od tego tu jesteśmy spokojnie z tą "diagnozą" tutaj wszystkie dziewczyny biorą clo i są dobrej myśli. Jezeli od 5 dnia cyklu bierzesz po jednej tabletce to myślę, ze na monitoring powinnas sie zgłosić ok. 11, 12 dnia cyklu. Lekarz zobaczy jak twoje pęcherzyki rosna i powie kiedy pęknie a to ułatwi Wam staranie sie o dzidziusia.Hej kochane to mój pierwszy post tutaj. Jestem po badaniu progesteronu niestety wynik 1.51 lekarz przepisał mi clo. Mam zacząć brać go 5 dnia cyklu łącznie 5 tabletek. I stąd moje pytanie bo trochę miałam mroczki I łzy w oczach jak lekarz mi powiedział o niepłodności owulacyjnej.
Mam się zgłosić na usg Ale to dopiero jak wybiorę te 5 tabletek? Czy jak bo ja już sama nie wiem A nie chce dzwonić do lekarza żeby nie pomyślam że jakąś pokręcona jestem.
reklama
Hej Madzia. Pytaj śmiało od tego tu jesteśmy spokojnie z tą "diagnozą" tutaj wszystkie dziewczyny biorą clo i są dobrej myśli. Jezeli od 5 dnia cyklu bierzesz po jednej tabletce to myślę, ze na monitoring powinnas sie zgłosić ok. 11, 12 dnia cyklu. Lekarz zobaczy jak twoje pęcherzyki rosna i powie kiedy pęknie a to ułatwi Wam staranie sie o dzidziusia.
Wg mojego lekarza nie mam w ogóle owulacji... To wszystko dla mnie takie skomplikowane i ciezkie
młoda1994
Fanka BB :)
Jeśli nie masz owulacji to nie załamuj się. Jeszcze można ja stymulować tabletkami albo napewno są jakieś zastrzyki na to by rosły pęcherzyki i dominujący pełnię i wypuści jajeczko do zapłodnienia. Musisz porozmawiać z ginekologiem na temat stymulacji owulacji. Może tym sposobem się uda zajść w ciążę.
Ginekolog twierdzi że clostilbegyt pomoże zobaczymyJeśli nie masz owulacji to nie załamuj się. Jeszcze można ja stymulować tabletkami albo napewno są jakieś zastrzyki na to by rosły pęcherzyki i dominujący pełnię i wypuści jajeczko do zapłodnienia. Musisz porozmawiać z ginekologiem na temat stymulacji owulacji. Może tym sposobem się uda zajść w ciążę.
Joanulka
Cześć dziewczyny, dziś 25dc i dziś miałam dostać @ ale narazie cisza. Na pewno przyjdzie jutro bo wczoraj miałam spadek temperatury, dziś nie wiem bo nie mierzylam będąc pewna ze przyjdzie @
Jak jutro tez nie dostanę to może zrobie test choć wole się wstrzymać do 27dc bo zawsze jak się spóźniał okres to w tym dniu przychodził. Trzymam kciuki za testujące [emoji1364][emoji1364]
Jak jutro tez nie dostanę to może zrobie test choć wole się wstrzymać do 27dc bo zawsze jak się spóźniał okres to w tym dniu przychodził. Trzymam kciuki za testujące [emoji1364][emoji1364]
kolor nadzieji
Witam wszystkie przyszłe mamy Jestem tu nowa. My z mężem staramy sie o maleństwo juz ponad 4 lata z przerwami i niestety nic sie do tej pory nie pojawiło. Pierwszy cykl z clo od 2 do 6dc po 0,5 tabl. Mnostwo badan zrobionych interpretacja jutro u lekarza. Co prawda dzis to dopiero moj 7dc ale dolączyłam do was by być od poczatku swojego cyklu z clo w poprzednich latach tez bylam stymulowana clo ale bez monitoringu i bez rezultatow. Po zmianie lekarza na konkretniejszego mam nadzieje ze w koncu bedzie wymarzone 2 kreseczki pozdrawiam.
reklama