reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Sama nie wiem już co myśleć. @ spóźnia się już 12 dni, zrobiłam tak jak lekarz kazał czyli w wyznaczonym terminie brałam przez 3 dni duphaston I @ miała zaraz się pojawić. Wczoraj myślałam że się zaczęło ale okazało się że to tylko kilka różowych kropelek. Nie miałam tak nigdy (takiego delikatnego plamienia) teraz zostaly juz tylko delikatnie brazowe uplawy i uczucie "ciagniecia" w prawym jajniku. Czekać nadal czy iść do lekarza? Testu nie robiłam bo to miał być dopiero nasz pierwszy cykl z CLO, a już 4 lata nam nic nie wychodzi więc nie wierzę żeby teraz się od tak bez lekow udało. A każdy kolejny test z jedną kreseczką to dół.

Ja bym zrobiła test a może jednak. Tak dla świętego spokoju żeby dzidzi w razie co nic nie zaszkodziło.
Sama nie wiem już co myśleć. @ spóźnia się już 12 dni, zrobiłam tak jak lekarz kazał czyli w wyznaczonym terminie brałam przez 3 dni duphaston I @ miała zaraz się pojawić. Wczoraj myślałam że się zaczęło ale okazało się że to tylko kilka różowych kropelek. Nie miałam tak nigdy (takiego delikatnego plamienia) teraz zostaly juz tylko delikatnie brazowe uplawy i uczucie "ciagniecia" w prawym jajniku. Czekać nadal czy iść do lekarza? Testu nie robiłam bo to miał być dopiero nasz pierwszy cykl z CLO, a już 4 lata nam nic nie wychodzi więc nie wierzę żeby teraz się od tak bez lekow udało. A każdy kolejny test z jedną kreseczką to dół.

Zrob test. Może w końcu wyluzowalisvie i się udało. My staraliśmy się półtora roku clo też brałam 3 cykle niby wszystko ok a ciąży i tak nie było. Drugi cykl po odstawieniu udało się bo kompletnie się nie spodziewaliśmy że się uda.

Poczekam do jutra jeśli nic się dziś nie zmieni rano zrobię test. Trzymajcie kciuki a ja postaram się nie nakrecać żeby jutro mocno się nie rozczarować znowu.

Kochana zrób test. Ja rozumiem że jedna kreska znowu może Cię z dolowac ale trzeba myśleć pozytywnie. Może akurat się udało i jesteś w ciąży. 12 dni się miesiączka spóźnia to moim zdaniem powinien wyjść wiarygodny test A jak nie to zrób beta hcg z krwi on napewno jest wiarygodny lepszy niż sikaniec.

reklama
Kochana zrób test. Ja rozumiem że jedna kreska znowu może Cię z dolowac ale trzeba myśleć pozytywnie. Może akurat się udało i jesteś w ciąży. 12 dni się miesiączka spóźnia to moim zdaniem powinien wyjść wiarygodny test A jak nie to zrób beta hcg z krwi on napewno jest wiarygodny lepszy niż sikaniec.
Ja nie miałam @ chyba od czerwca a pod koniec września byłam w ciąży [emoji2368]

Do góry