reklama
Lena3386
Fanka BB :)
Sama nie wiem już co myśleć. @ spóźnia się już 12 dni, zrobiłam tak jak lekarz kazał czyli w wyznaczonym terminie brałam przez 3 dni duphaston I @ miała zaraz się pojawić. Wczoraj myślałam że się zaczęło ale okazało się że to tylko kilka różowych kropelek. Nie miałam tak nigdy (takiego delikatnego plamienia) teraz zostaly juz tylko delikatnie brazowe uplawy i uczucie "ciagniecia" w prawym jajniku. Czekać nadal czy iść do lekarza? Testu nie robiłam bo to miał być dopiero nasz pierwszy cykl z CLO, a już 4 lata nam nic nie wychodzi więc nie wierzę żeby teraz się od tak bez lekow udało. A każdy kolejny test z jedną kreseczką to dół.
aniajg2
Ja bym zrobiła test a może jednak. Tak dla świętego spokoju żeby dzidzi w razie co nic nie zaszkodziło.
Sama nie wiem już co myśleć. @ spóźnia się już 12 dni, zrobiłam tak jak lekarz kazał czyli w wyznaczonym terminie brałam przez 3 dni duphaston I @ miała zaraz się pojawić. Wczoraj myślałam że się zaczęło ale okazało się że to tylko kilka różowych kropelek. Nie miałam tak nigdy (takiego delikatnego plamienia) teraz zostaly juz tylko delikatnie brazowe uplawy i uczucie "ciagniecia" w prawym jajniku. Czekać nadal czy iść do lekarza? Testu nie robiłam bo to miał być dopiero nasz pierwszy cykl z CLO, a już 4 lata nam nic nie wychodzi więc nie wierzę żeby teraz się od tak bez lekow udało. A każdy kolejny test z jedną kreseczką to dół.
Lusia125
Zrob test. Może w końcu wyluzowalisvie i się udało. My staraliśmy się półtora roku clo też brałam 3 cykle niby wszystko ok a ciąży i tak nie było. Drugi cykl po odstawieniu udało się bo kompletnie się nie spodziewaliśmy że się uda.Sama nie wiem już co myśleć. @ spóźnia się już 12 dni, zrobiłam tak jak lekarz kazał czyli w wyznaczonym terminie brałam przez 3 dni duphaston I @ miała zaraz się pojawić. Wczoraj myślałam że się zaczęło ale okazało się że to tylko kilka różowych kropelek. Nie miałam tak nigdy (takiego delikatnego plamienia) teraz zostaly juz tylko delikatnie brazowe uplawy i uczucie "ciagniecia" w prawym jajniku. Czekać nadal czy iść do lekarza? Testu nie robiłam bo to miał być dopiero nasz pierwszy cykl z CLO, a już 4 lata nam nic nie wychodzi więc nie wierzę żeby teraz się od tak bez lekow udało. A każdy kolejny test z jedną kreseczką to dół.
G
gosc19
Gość
Hej. Ja biorę clo drugi cykl. Podwójna dawkę.
W 12-13 dc wyszedł mi test Owu pozytywny.
Pozostało czekać [emoji848]
Lena3386
Trzymam kciuki I czekamy na dobre wieści [emoji4]
Hej. Ja biorę clo drugi cykl. Podwójna dawkę.
G
gosc19
Gość
W maju pewnie będę u lekarza i pewnie powie co dalej... Jeśli nie zajde..Trzymam kciuki I czekamy na dobre wieści [emoji4]
W maju miałam zostać mamą.. Ehh
młoda1994
Kochana zrób test. Ja rozumiem że jedna kreska znowu może Cię z dolowac ale trzeba myśleć pozytywnie. Może akurat się udało i jesteś w ciąży. 12 dni się miesiączka spóźnia to moim zdaniem powinien wyjść wiarygodny test A jak nie to zrób beta hcg z krwi on napewno jest wiarygodny lepszy niż sikaniec.Sama nie wiem już co myśleć. @ spóźnia się już 12 dni, zrobiłam tak jak lekarz kazał czyli w wyznaczonym terminie brałam przez 3 dni duphaston I @ miała zaraz się pojawić. Wczoraj myślałam że się zaczęło ale okazało się że to tylko kilka różowych kropelek. Nie miałam tak nigdy (takiego delikatnego plamienia) teraz zostaly juz tylko delikatnie brazowe uplawy i uczucie "ciagniecia" w prawym jajniku. Czekać nadal czy iść do lekarza? Testu nie robiłam bo to miał być dopiero nasz pierwszy cykl z CLO, a już 4 lata nam nic nie wychodzi więc nie wierzę żeby teraz się od tak bez lekow udało. A każdy kolejny test z jedną kreseczką to dół.
reklama
G
gosc19
Gość
Ja nie miałam @ chyba od czerwca a pod koniec września byłam w ciąży [emoji2368]Kochana zrób test. Ja rozumiem że jedna kreska znowu może Cię z dolowac ale trzeba myśleć pozytywnie. Może akurat się udało i jesteś w ciąży. 12 dni się miesiączka spóźnia to moim zdaniem powinien wyjść wiarygodny test A jak nie to zrób beta hcg z krwi on napewno jest wiarygodny lepszy niż sikaniec.