reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Wiesz ja nie odczuwam żadnych boli przed miesiączka i w trakcie wogule ani nie odczuwam że owulacja jest. Tak naprawdę nie mam pojęcia czy u mnie się owulacja odbywa co miesiąc. A od grudnia tamtego roku miesiąc w miesiąc mi się miesiączka spóźnia. I nie znam przyczyny. Właśnie czekam do 9 maja na wizytę do Endo o mi powie jakie wyszły mi wyniki hormonalne i krzywa cukrowa.

Clo może powodować takie bóle? Mnie boli raz mocniej raz mniej.. czasem wcale :/ cholera wie o co chodzi.. Ja złapałam lekkiego doła, bo dla mnie ból jak na okres oznacza, że się zbliża.. raczej bym była spokojniejsza jakby nic nie bolało..

Tak piszą ze to jeden ze skutków ubocznych wiec całkiem możliwe ze po clo.
Ciężko się czeka na @ i każdy lekki ból czy „mokre gacie” (od śluzu) za przeproszeniem już nam dają do myślenia czy to czasami nie oznaka ciąży. Nawet jak @ przychodzi to już myślimy ze jakaś inna jest i może jednak ciąża jest. Umysł nam płata niezłe figle a my się tak nakręcany ze szkoda gadać, ale taka już nasza natura. I to ciagle czytanie - weź wyluzuj, bądź cierpliwa, poczekaj do dnia @ i dopiero wtedy zrób test .. napisane przez zaciazone już, wcale nie jest pocieszające a troszkę drażniące bo zapomniał wół jak cielęciem był...

Także xPola czekamy i siedzimy jak na gwoździach i dalej będziemy się męczyć i bić z myślami czy przyjdzie czy nie przyjdzie @
Ale pocieszę cię ze RAZEM :)

Tak piszą ze to jeden ze skutków ubocznych wiec całkiem możliwe ze po clo.
Ciężko się czeka na @ i każdy lekki ból czy „mokre gacie” (od śluzu) za przeproszeniem już nam dają do myślenia czy to czasami nie oznaka ciąży. Nawet jak @ przychodzi to już myślimy ze jakaś inna jest i może jednak ciąża jest. Umysł nam płata niezłe figle a my się tak nakręcany ze szkoda gadać, ale taka już nasza natura. I to ciagle czytanie - weź wyluzuj, bądź cierpliwa, poczekaj do dnia @ i dopiero wtedy zrób test .. napisane przez zaciazone już, wcale nie jest pocieszające a troszkę drażniące bo zapomniał wół jak cielęciem był...

Także xPola czekamy i siedzimy jak na gwoździach i dalej będziemy się męczyć i bić z myślami czy przyjdzie czy nie przyjdzie @
Ale pocieszę cię ze RAZEM :)
Czytałam też, że bóle podbrzusza takie jak te na @ mogą być też objawem wczesnej ciąży, więc mam jeszcze cień nadzieji.. chociaż nie nastawiam się na nic.. Dzis mam gorszy dzień, a nawet sobie popłakałam.. :( Jeszcze jedziemy na święta do rodziny i jak tam dostanę miesiączki to będzie świetnie.. :/ Dobrze, że nie jestem z tym sama i mogę tu napisać. Dobrze, że jesteście kobietki.

Ja też mam tak od paru dni że co dziennie wieczorem bez powodu płacze A potem jest wszystko w porządku. Nigdy tak wcześniej nie miałam. Ale nie robię sobie nadziei że to mogą być hormony ciążowe innych dolegliwości nie mam A jestem dwa dni przed miesiączka.

Ja mam nadzieję ze okaże się że jestem w ciąży. Już nie mam na to wszystko siły. Piękna pogoda dzieci wózki brzuszki chodzą A ja nawet w ciąży nie jestem. Wiecie jak to dobija. Ah szkoda slow[emoji26]

Ja mam nadzieję ze okaże się że jestem w ciąży. Już nie mam na to wszystko siły. Piękna pogoda dzieci wózki brzuszki chodzą A ja nawet w ciąży nie jestem. Wiecie jak to dobija. Ah szkoda slow[emoji26]
Rozumiem Cię.. bardziej niż myślisz.. moja córka powinna mieć 9 msc.. zajście w ciążę to powinien być na chwilę obecną mój najmniejszy problem, a jest największy.. bo bolą mnie te widoki.. właśnie wózków, brzuszków.. a u mnie z miesiąca na miesiąc nic..

reklama
Do góry