reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Ja właśnie zakupiłam swoje pierwsze i wyglada to tak że masz urządzenie cyfrowe w którym umieszczasz paseczek- test owulacyjny. Sprawdzasz wynik, pasek do kosza a cyfrowy czytnik zostaje do następnego razu I kolejnego , I kolejnego....
Jeśli się mylę poprawcie mnie proszę[emoji4]

Ps. na zdjęciu czytnik I paski o których mówiłam
Screenshot_20190417-112227_Allegro.jpeg

Jestem dzisiaj po kolejnym monitoringu i jedna komórka pękła a druga nie wiadomo. Duphaston 2x1 przez 10 dni i za 10/11 dni bete mam zrobić. Niby dobrze, ale mam mieszane uczucia.

A ja polecam te :) kiedy są dni płodne buźka miga, a kiedy owulacja stoi.

Załączniki

• Screenshot_20190417-134359_Google.jpg
    Screenshot_20190417-134359_Google.jpg
    219,8 KB · Wyświetleń: 69
reklama
To super bo w tamtych jest tak że jak jest owu buźka stoi w miejscu A jak nie ma to po prostu się nic nie pokazuje. Muszę spróbować bo ja nie odczuwam jajeczkowania A kiedyś stosowalam paski owu z aptek i z allegro i na 6 cykli tylko jeden cykl wyszedł że miałam owulacje w sensie skok LH A tak to nie pokazywalo mi skoku LH i wszystkie testy negatywne. Może te się u mnie sprawdza. Spróbuję w następnym cyklu bo teraz w sobotę mam dostać @

Do góry