reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Ja właśnie zakupiłam swoje pierwsze i wyglada to tak że masz urządzenie cyfrowe w którym umieszczasz paseczek- test owulacyjny. Sprawdzasz wynik, pasek do kosza a cyfrowy czytnik zostaje do następnego razu I kolejnego , I kolejnego....
Jeśli się mylę poprawcie mnie proszę[emoji4]

Ps. na zdjęciu czytnik I paski o których mówiłam
Screenshot_20190417-112227_Allegro.jpeg

Jestem dzisiaj po kolejnym monitoringu i jedna komórka pękła a druga nie wiadomo. Duphaston 2x1 przez 10 dni i za 10/11 dni bete mam zrobić. Niby dobrze, ale mam mieszane uczucia.

A ja polecam te :) kiedy są dni płodne buźka miga, a kiedy owulacja stoi.

Załączniki

• Screenshot_20190417-134359_Google.jpg
    Screenshot_20190417-134359_Google.jpg
    219,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama
To super bo w tamtych jest tak że jak jest owu buźka stoi w miejscu A jak nie ma to po prostu się nic nie pokazuje. Muszę spróbować bo ja nie odczuwam jajeczkowania A kiedyś stosowalam paski owu z aptek i z allegro i na 6 cykli tylko jeden cykl wyszedł że miałam owulacje w sensie skok LH A tak to nie pokazywalo mi skoku LH i wszystkie testy negatywne. Może te się u mnie sprawdza. Spróbuję w następnym cyklu bo teraz w sobotę mam dostać @

Do góry