reklama
Lena3386
Fanka BB :)
Ja właśnie zakupiłam swoje pierwsze i wyglada to tak że masz urządzenie cyfrowe w którym umieszczasz paseczek- test owulacyjny. Sprawdzasz wynik, pasek do kosza a cyfrowy czytnik zostaje do następnego razu I kolejnego , I kolejnego....
Jeśli się mylę poprawcie mnie proszę[emoji4]
Ps. na zdjęciu czytnik I paski o których mówiłam
Jeśli się mylę poprawcie mnie proszę[emoji4]
Ps. na zdjęciu czytnik I paski o których mówiłam
Lena3386
Bardzo proszę [emoji4]
A ok już rozumiem dziękuję Ci bardzo za udzielenie informacji.
Lena3386
Trzeba być dobrej myśli [emoji4]
Jestem dzisiaj po kolejnym monitoringu i jedna komórka pękła a druga nie wiadomo. Duphaston 2x1 przez 10 dni i za 10/11 dni bete mam zrobić. Niby dobrze, ale mam mieszane uczucia.
zuza9292
Dokładnie przydałoby się głowę wyłączyć
Trzeba być dobrej myśli [emoji4]
Lena3386
Też bym tak chciała, ale nie jest łatwo. Mam bardzo stresująca pracę co nie ułatwia starań. Marze o urlopie - który dopiero w lipcu[emoji853]Dokładnie przydałoby się głowę wyłączyć
MamaZblizną
reklama
młoda1994
To super bo w tamtych jest tak że jak jest owu buźka stoi w miejscu A jak nie ma to po prostu się nic nie pokazuje. Muszę spróbować bo ja nie odczuwam jajeczkowania A kiedyś stosowalam paski owu z aptek i z allegro i na 6 cykli tylko jeden cykl wyszedł że miałam owulacje w sensie skok LH A tak to nie pokazywalo mi skoku LH i wszystkie testy negatywne. Może te się u mnie sprawdza. Spróbuję w następnym cyklu bo teraz w sobotę mam dostać @