reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Zwiększył z 1 tabletki do 2, ale czy to będzie wystarczające? Za to usłyszałam komplement, ze mam ładna macice i endometrium :D

Endometrium bardzo ważne jest tez! Polecam olej z wiesiołka bo po clo jest dość sucho a bez śluzu będzie ciężko! 3000 jednostek od kilku dni po @ do kilku dni po owulacji [emoji12]

reklama
Endometrium bardzo ważne jest tez! Polecam olej z wiesiołka bo po clo jest dość sucho a bez śluzu będzie ciężko! 3000 jednostek od kilku dni po @ do kilku dni po owulacji [emoji12]
Właśnie zaczęłam się interesować tym tematem. Podobno dobre jest jeszcze wino czerwone i orzechy brazylijskie? O ile się nie mylę.

Właśnie zaczęłam się interesować tym tematem. Podobno dobre jest jeszcze wino czerwone i orzechy brazylijskie? O ile się nie mylę.

Tego to nie wiem aż tak się nie zagłębiając w temacie, wino napewno rozluźni atmosferę bo „robienie dzieci” bardzo stresuje a to nie pomaga [emoji51]

reklama
Nic na ten temat nie wiem ale zdarzały mi się ciążę biochemiczne i jedno poronienie w 11 tygodniu i zaczęłam brać na własną rękę ale trochę się boję bo w ulotce przeczytałam że można dostać udaru. Ja to straszny tchórz jestem.
Ja biorę. Nie mam żadnych skutków ubocznych. A masz problemy z krzepliwoscia? Tzn w rodzinie jakieś problemy genetyczne?

Do góry