Joanulka
Fanka BB :)
A ja polecam te kiedy są dni płodne buźka miga, a kiedy owulacja stoi.
Właśnie tych używam i pokryły się z monitoringiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja polecam te kiedy są dni płodne buźka miga, a kiedy owulacja stoi.
Dokładnie. Tego wam życzę mniej myślenia a napewno się uda trzymam kciukiDokładnie przydałoby się głowę wyłączyć
Hej dziewczyny, 10 dni przed miesiączką zaczął pobolewać mnie brzuch i napisałam o tym koleżance, a ta zapytała kiedy była owulacja i weszłam tu na forum szukając zdj testu owulacyjnego który tu wstawiłam.. i okazało się, że było to 14-15 dni temu.. koleżanka twierdzi, że może być ciąża, ale ja mam mieszane uczucia.. od tych 10 dni boli mnie brzuch.. raz mocniej raz mniej.. bóle podobne jak te na okres.. chociaż ja nie jestem z tych które boli brzuch przed okresem.. ewentualnie 1 dzień przed i 1 dzień miesiączki.. sama już nie wiem co myśleć.. musiałam się wyżalić Trzymajcie się dziewczynki. Ja mam chyba gorszy czas.
Tak jak dziewczyny piszą. Poczekaj do terminu miesiączki i spróbuj zrobić test ciążowy. Czekamy na super wiadomość trzymam kciuki mocno[emoji173][emoji110][emoji110]Hej dziewczyny, 10 dni przed miesiączką zaczął pobolewać mnie brzuch i napisałam o tym koleżance, a ta zapytała kiedy była owulacja i weszłam tu na forum szukając zdj testu owulacyjnego który tu wstawiłam.. i okazało się, że było to 14-15 dni temu.. koleżanka twierdzi, że może być ciąża, ale ja mam mieszane uczucia.. od tych 10 dni boli mnie brzuch.. raz mocniej raz mniej.. bóle podobne jak te na okres.. chociaż ja nie jestem z tych które boli brzuch przed okresem.. ewentualnie 1 dzień przed i 1 dzień miesiączki.. sama już nie wiem co myśleć.. musiałam się wyżalić Trzymajcie się dziewczynki. Ja mam chyba gorszy czas.
Hej dziewczyny, 10 dni przed miesiączką zaczął pobolewać mnie brzuch i napisałam o tym koleżance, a ta zapytała kiedy była owulacja i weszłam tu na forum szukając zdj testu owulacyjnego który tu wstawiłam.. i okazało się, że było to 14-15 dni temu.. koleżanka twierdzi, że może być ciąża, ale ja mam mieszane uczucia.. od tych 10 dni boli mnie brzuch.. raz mocniej raz mniej.. bóle podobne jak te na okres.. chociaż ja nie jestem z tych które boli brzuch przed okresem.. ewentualnie 1 dzień przed i 1 dzień miesiączki.. sama już nie wiem co myśleć.. musiałam się wyżalić Trzymajcie się dziewczynki. Ja mam chyba gorszy czas.
Clo może powodować takie bóle? Mnie boli raz mocniej raz mniej.. czasem wcale :/ cholera wie o co chodzi.. Ja złapałam lekkiego doła, bo dla mnie ból jak na okres oznacza, że się zbliża.. raczej bym była spokojniejsza jakby nic nie bolało..Ja tez mam lekkie bóle jak na okres od wczoraj ale to chyba wina leków (clo i dupka). Musimy cierpliwie czekać. Mi zostało 6 dni wiec zleci jak z bata!!
A coś Cię boli? Jak się czujesz?Dziewczyny ja mam taką cicha nadzieję że nie dostanę @ ale małe prawdopodobieństwo. 2 dni do miesiączki ale pewnie się spóźni jak co miesiąc z resztą.