reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Obyś miała rację :) my działamy od niedzieli, dzisiaj też będziemy i zobaczymy co jutro powie.
Jasne ze ma sens bo zobaczysz jak na Cibie działa clo i czy już jakieś jajko się uwolniło. Ja dziś czuje lewy jajnik czyli ten w którym mam dominujący pęcherzyk. Temperatura na tym samym poziomie zaraz idę robić test owulacyjny no i działamy bo nigdy nic nie wiadomo [emoji177]
Nie smuć się, jeden dzień różnicy nie zrobi!

Kurcze czy to w ogole bedzie mialo sens? Czy ten monitoring nie bedzie za pozno? :( nie dosc ze tylko coś lekko zaczelam czuc w jajnikach (moje normalne owu mam wrażenie ze byly mocniejsze) a po tej dawce to sie balam super bolu i już sama nie wiem czy clo dziala czy nie to jeszcze ten monitoring do dupy :(

Hej , nie denerwuj się tym tak bo to nic nie pomoże :) ja chodziłam na monitoring i czasem w 13dc nic nie było widać , a w 16 dc już był ładny pęcherzyk :)
Ja biore CLO od 2 cykli i naprawdę nie zauważyłam żadnej różnicy , nie musisz mieć większego bólu tylko dlatego że przyjmujesz ten lek.

hej:) kciuki za pęcherzyki aby pękły:) ja jutro robię test,ale raczej wiem jaki będzie wynik....

ale wczoraj za to zostałam po raz drugi ciocią:) Przesłodkiego chłopczyka:)

Hej dziewczyny może któraś z was bd wiedziala cos na ten temat odebrałam kolejne wyniki badań wszystko ok jedynie prolaktyna 28ng/l czy jakoś tak ta jednostkę się pisze w 24dc a na początku cyklu tj 4 lub 5dc miałam 16...

Aaa i czy bierzecie witaminę d3? Mnie zapytał się o to lekarz do którego teraz chodzę. Nikt nigdy mi nie mówił że mam to brać i mówi że powinnam ale w razie czego najpierw sprawdzimy... I masakra mam bardzooooo niski poziom

Ja biorę mama dha i tam są te najważniejsze witaminki dla starających
Aaa i czy bierzecie witaminę d3? Mnie zapytał się o to lekarz do którego teraz chodzę. Nikt nigdy mi nie mówił że mam to brać i mówi że powinnam ale w razie czego najpierw sprawdzimy... I masakra mam bardzooooo niski poziom

reklama
Do góry