Ja przy braniu clo przed ciąża nic nie odczuwalam więc się nie martw. To jest normalne. Po stracie maleństwa i nowej stymulacji dwukrtonej odczuwalam. Teraz nie brałam nic przez 2 miesiące i też nic nie odczuwalam. Zaczynam niedługo tak więc dam znać czy coś się zmieniło.Hej hej u mnie dzisiaj 10dc a jutro pierwszy monitoring. Czy Wy coś czułyście przy clo? Bo u mnie nic a nic i się zastanawiam czy wszystko okej czy tam wszystko śpi? A może dopiero bliżej owu coś będę czuła?
reklama
zuza9292
Fanka BB :)
Dziękuję
Owu była to i nadzieja jest trzymam mocno kciuki [emoji4]
Owu była to i nadzieja jest trzymam mocno kciuki [emoji4]
Hej kciuki za monitoring u mnie dziś 27 dc. Niby @ powinna być jutro. Ale związku z tym,że owulka albo była później albo w ogóle to zrobię test koło środy. Ale raczej wiem jaki będzie wynik.
zuza9292
No to super wieści [emoji4]
Hej dziewczyny
Ja dzisiaj też po monitoringu , miałam iść w czwartek ale nie mogłam . Lekarz powiedział że owu się odbyła i czekamy.
Najlepsze w tym wszystkim jest to że mój lekarz podejrzewał PCOS ( w sensie moje jajniki przez ostatnie 3 - 4 miesiące miały dużo drobnych pęcherzyków - przed poronieniem w lipcu 2018 moje jajniki wyglądały zdrowo ) a dzisiaj na monitoringu powiedział mi że jajniki są "czyściutkie " i nie widzi ani jednego takiego pęcherzyka i że bardzo ładnie to wygląda.. hmmm nie wiem co mam o tym myśleć przypomnę że to drugi cykl na clo i duphastonie .
Czekamy do terminu miesiączki czyli do następnego piątku
Amur
Moze byc, w ulotce poczytaj skutki uboczne sa np plamieniaHej, mam pytanie do was. Czy któraś doświadczyła może lub słyszała ze po clo po stosunku może wystąpić plamienie? Przepraszam za szczerość ale muszę napisać- chodzi o żołnierzy, jak opuszczają miejsce boju to są różowi [emoji51] nie wiem czy to normalne i martwię się. To już 2 raz tak, wczesnej myślałam ze to może po @ ale teraz na pewno tak nie jest.
Joanulka
Jestem i ja
Mamy 6 pęcherzyków z czego lewy jajnik dominujący 23x21x19 kolejne 9mm 10mm i 6mm
Prawy jajnik 16x13x13 oraz 6mm
Endometrium 10mm nie znam się czy to ok??
Kolejny monitoring we środę [emoji28] mamy działać ostro [emoji177]
Mamy 6 pęcherzyków z czego lewy jajnik dominujący 23x21x19 kolejne 9mm 10mm i 6mm
zuza9292
Brzmi super!!!!
Jestem i ja
Amur
To super [emoji173] trzymam oba kciukiJestem i ja
reklama