reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej hej :) u mnie dzisiaj 10dc a jutro pierwszy monitoring. Czy Wy coś czułyście przy clo? Bo u mnie nic a nic i się zastanawiam czy wszystko okej czy tam wszystko śpi? A może dopiero bliżej owu coś będę czuła?
Ja przy braniu clo przed ciąża nic nie odczuwalam więc się nie martw. To jest normalne. Po stracie maleństwa i nowej stymulacji dwukrtonej odczuwalam. Teraz nie brałam nic przez 2 miesiące i też nic nie odczuwalam. Zaczynam niedługo tak więc dam znać czy coś się zmieniło.

reklama
No to super wieści [emoji4]
Hej dziewczyny

Ja dzisiaj też po monitoringu , miałam iść w czwartek ale nie mogłam . Lekarz powiedział że owu się odbyła i czekamy.

Najlepsze w tym wszystkim jest to że mój lekarz podejrzewał PCOS ( w sensie moje jajniki przez ostatnie 3 - 4 miesiące miały dużo drobnych pęcherzyków - przed poronieniem w lipcu 2018 moje jajniki wyglądały zdrowo ) a dzisiaj na monitoringu powiedział mi że jajniki są "czyściutkie " i nie widzi ani jednego takiego pęcherzyka i że bardzo ładnie to wygląda.. hmmm nie wiem co mam o tym myśleć :confused: przypomnę że to drugi cykl na clo i duphastonie .

Czekamy do terminu miesiączki czyli do następnego piątku :)

Hej, mam pytanie do was. Czy któraś doświadczyła może lub słyszała ze po clo po stosunku może wystąpić plamienie? Przepraszam za szczerość ale muszę napisać- chodzi o żołnierzy, jak opuszczają miejsce boju to są różowi [emoji51] nie wiem czy to normalne i martwię się. To już 2 raz tak, wczesnej myślałam ze to może po @ ale teraz na pewno tak nie jest.
Moze byc, w ulotce poczytaj skutki uboczne sa np plamienia

Jestem i ja :)
Mamy 6 pęcherzyków z czego lewy jajnik dominujący 23x21x19 kolejne 9mm 10mm i 6mm
Prawy jajnik 16x13x13 oraz 6mm
Endometrium 10mm nie znam się czy to ok??
Kolejny monitoring we środę [emoji28] mamy działać ostro [emoji177]

reklama
Do góry