reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

W srode mam termin @ wczoraj test neg. A dzis bole pachwin (jak nigdy) i bialy sluz duzooo

Trzymam [emoji1364][emoji1364] żeby @ nie przyszła!

Z tym śluzem to dobry znak jeżeli tak nigdy nie miałaś, ja przed okresem mam zawsze go dużo wiec u mnie to nie wyznacznik. Mierzysz temperaturę może?

reklama
Trzymam [emoji1364][emoji1364] żeby @ nie przyszła!

Z tym śluzem to dobry znak jeżeli tak nigdy nie miałaś, ja przed okresem mam zawsze go dużo wiec u mnie to nie wyznacznik. Mierzysz temperaturę może?
Nie nie mierze, czasem sprawdzam szyjke na monitoringu teraz rzadziej. No oby nie przyszla... ale jak co to w torebce kubeczek mam [emoji6] bo roznie bywa jak czlowieka w pracy zlapie

Kurcze czy to w ogole bedzie mialo sens? Czy ten monitoring nie bedzie za pozno? :( nie dosc ze tylko coś lekko zaczelam czuc w jajnikach (moje normalne owu mam wrażenie ze byly mocniejsze) a po tej dawce to sie balam super bolu i już sama nie wiem czy clo dziala czy nie to jeszcze ten monitoring do dupy :(

reklama
Kurcze czy to w ogole bedzie mialo sens? Czy ten monitoring nie bedzie za pozno? :( nie dosc ze tylko coś lekko zaczelam czuc w jajnikach (moje normalne owu mam wrażenie ze byly mocniejsze) a po tej dawce to sie balam super bolu i już sama nie wiem czy clo dziala czy nie to jeszcze ten monitoring do dupy :(

Jasne ze ma sens bo zobaczysz jak na Cibie działa clo i czy już jakieś jajko się uwolniło. Ja dziś czuje lewy jajnik czyli ten w którym mam dominujący pęcherzyk. Temperatura na tym samym poziomie zaraz idę robić test owulacyjny no i działamy bo nigdy nic nie wiadomo [emoji177]
Nie smuć się, jeden dzień różnicy nie zrobi!

Do góry