reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Aaa i czy bierzecie witaminę d3? Mnie zapytał się o to lekarz do którego teraz chodzę. Nikt nigdy mi nie mówił że mam to brać i mówi że powinnam ale w razie czego najpierw sprawdzimy... I masakra mam bardzooooo niski poziom
Większość społeczeństwa ma bardzo niski poziom D3, znajoma faszerowała siebie i dzieci codziennie po 2000jednostek a po kilku miesiącach zrobiła oznaczenie i mieli przy dolnej granicy. Może dlatego ze nie maja w diecie tłuszczy w których ta witamina się rozpuszcza i wchłania.
Także jeśli chcesz przyjmować d3 to z głowa żebyś nie wyrzuciła kasy w błoto ;)

reklama
Większość społeczeństwa ma bardzo niski poziom D3, znajoma faszerowała siebie i dzieci codziennie po 2000jednostek a po kilku miesiącach zrobiła oznaczenie i mieli przy dolnej granicy. Może dlatego ze nie maja w diecie tłuszczy w których ta witamina się rozpuszcza i wchłania.
Także jeśli chcesz przyjmować d3 to z głowa żebyś nie wyrzuciła kasy w błoto ;)
Oczywiście. Dlatego ja nie uważam suplementów diety niby piszą ile jest tam w składzie a tyle nie musi być... Nie są testowane. A leki póki wejdą na rynek są dokładnie sprawdzane. A co do diety to patrzę na to co jem... być może za mało mam w diecie ale napewno to poprawie:)

Dziwi mnie tylko ta prolaktyna bo na początku cyklu mam bardzo dobry wynik a pod koniec coś słabo spada... Dziś 26dc czekam na okres. Jutro jadę na badanie czystości pochwy. Miała to któraś z was?

Hej, ja dziś monitoring. Test owulacyjny był pozytywny rano i temperatura spadła czyli owulacja powinna być w ciągu 12-24 godzin
Działamy [emoji1377]

Mam piękny pęcherzyk podobno [emoji7] w drugim jest mały niedojrzały. Dzisiaj ovitrelle wieczorem mam sobie podać i jutro, piątek i sobota bezwzględnie starania [emoji173] w środę idę zobaczyć czy pękł [emoji4] podobno trzy cykle i jeśli się nie uda to trzeba sprawdzić jajowody [emoji32]

A ten ovitrelle to w brzuch ponizej pepka? Ma znaczenei gdzie dokładnie? Bo zielona jestem :/

Super wieści!! Ja w oponkę miałam ten zastrzyk. Chwyć sobie trochę tłuszczyku i szybki ruchem wbij igle, puść oponkę i wciskaj powoli. W ciągu 24-36h będzie owulacja!
Trzymam kciuki bardzo mocno!!! [emoji1364][emoji1364]

reklama
Do góry