reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Aaa i czy bierzecie witaminę d3? Mnie zapytał się o to lekarz do którego teraz chodzę. Nikt nigdy mi nie mówił że mam to brać i mówi że powinnam ale w razie czego najpierw sprawdzimy... I masakra mam bardzooooo niski poziom
Większość społeczeństwa ma bardzo niski poziom D3, znajoma faszerowała siebie i dzieci codziennie po 2000jednostek a po kilku miesiącach zrobiła oznaczenie i mieli przy dolnej granicy. Może dlatego ze nie maja w diecie tłuszczy w których ta witamina się rozpuszcza i wchłania.
Także jeśli chcesz przyjmować d3 to z głowa żebyś nie wyrzuciła kasy w błoto ;)

reklama
Większość społeczeństwa ma bardzo niski poziom D3, znajoma faszerowała siebie i dzieci codziennie po 2000jednostek a po kilku miesiącach zrobiła oznaczenie i mieli przy dolnej granicy. Może dlatego ze nie maja w diecie tłuszczy w których ta witamina się rozpuszcza i wchłania.
Także jeśli chcesz przyjmować d3 to z głowa żebyś nie wyrzuciła kasy w błoto ;)
Oczywiście. Dlatego ja nie uważam suplementów diety niby piszą ile jest tam w składzie a tyle nie musi być... Nie są testowane. A leki póki wejdą na rynek są dokładnie sprawdzane. A co do diety to patrzę na to co jem... być może za mało mam w diecie ale napewno to poprawie:)

Dziwi mnie tylko ta prolaktyna bo na początku cyklu mam bardzo dobry wynik a pod koniec coś słabo spada... Dziś 26dc czekam na okres. Jutro jadę na badanie czystości pochwy. Miała to któraś z was?

Hej, ja dziś monitoring. Test owulacyjny był pozytywny rano i temperatura spadła czyli owulacja powinna być w ciągu 12-24 godzin
Działamy [emoji1377]

Mam piękny pęcherzyk podobno [emoji7] w drugim jest mały niedojrzały. Dzisiaj ovitrelle wieczorem mam sobie podać i jutro, piątek i sobota bezwzględnie starania [emoji173] w środę idę zobaczyć czy pękł [emoji4] podobno trzy cykle i jeśli się nie uda to trzeba sprawdzić jajowody [emoji32]

A ten ovitrelle to w brzuch ponizej pepka? Ma znaczenei gdzie dokładnie? Bo zielona jestem :/

Super wieści!! Ja w oponkę miałam ten zastrzyk. Chwyć sobie trochę tłuszczyku i szybki ruchem wbij igle, puść oponkę i wciskaj powoli. W ciągu 24-36h będzie owulacja!
Trzymam kciuki bardzo mocno!!! [emoji1364][emoji1364]

reklama
Do góry