reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
No właśnie nic nie powiedział. A ja raz poroniłam w 11 tygodniu i w zeszłym cyklu była widoczna kreska na teście ale @ przyszła i tak myślałam żeby na własną rękę spróbować z Acard i słyszałam że dobrze jest brać od owulacji
Ja biorę cały czas, tylko je ja biorę ze względu na mutacje genu która mam i ma zapobiec to w jakiejś części zakrzepicy. A lekarz jak ci powiedział?

No właśnie nic nie powiedział. A ja raz poroniłam w 11 tygodniu i w zeszłym cyklu była widoczna kreska na teście ale @ przyszła i tak myślałam żeby na własną rękę spróbować z Acard i słyszałam że dobrze jest brać od owulacji
jeżeli lekarz nie widzi przeciwwskazań to możesz go brać ale wydaje mi się że cały czas... Nie można tak odstawiac co chwilę... Mi 2 razy testy pokazały druga kreskę... Lekarz mówił że jak za szybko się robi to może tak być nie zawsze jest to ciąża biochemiczna. Ja uważam że niektóre testy są po prostu felerne... Ale acard chyba na podtrzymanie nie jest chociaż może się nie znam, chyba lepszy na podtrzymanie duphaston mi raz lekarz to zapisał po owulacji musiałam brać. Acard nie przeszkadza jak bd brała też do czasu owulacji.

A ja dziś 15dc a dopiero jutro monitoring. Niby po obserwacji szyjki wczoraj wieczór była otwarta ale śluz kiepski ...
Dziś zapisałam się do Naturhous na odchudzanie.
Czas pokaże, wierzę w nas dziewczyny !!!;*

A jakie masz długie cykle? :) u mnie 25-26 dni a jeszcze dzisiaj były pęcherzyki (12dc) i owu ma być jutro. Kurcze troche sie stresuje ze 3 cykle i od razu badanie jajowodów... myślałam, że jak zaszłam w ciążę w zeszłym roku to nie będę miała takiego badania.
A ja dziś 15dc a dopiero jutro monitoring. Niby po obserwacji szyjki wczoraj wieczór była otwarta ale śluz kiepski ...

A śluz dopiero dzisiaj się pojawił i to malutko a zawsze mialam duzo i to kilka dni a tu susza chyba po tym clo.

Jestem po monitoringu...
dominujący pęcherzyk jest olbrzymi i wyglada jakby się zapadał - jutro muszę jeszcze raz isc. W prawym jajniku jeden 14x12 jakoś tak ale dowiem się wszystkiego jutro bo będę miała pełny raport. Trochę się załamałam bo nic nie wiem dokładnie i muszę czekać do jutra

Ale ten drugi nie jest okej? Kochana spokojnie. Mi nawet ginka nie powiedziala wymiarow pecharzykow ani jakie endo mam. Tez sie czuje taka zagubiona w tym wszystkim, wiem co czujesz. Trzeba ufać lekarzowi, on wie co robi :). Trzymam mocno kciuki żebyś jutro się więcej dowiedziała [emoji4][emoji110].
Jestem po monitoringu...
dominujący pęcherzyk jest olbrzymi i wyglada jakby się zapadał - jutro muszę jeszcze raz isc. W prawym jajniku jeden 14x12 jakoś tak ale dowiem się wszystkiego jutro bo będę miała pełny raport. Trochę się załamałam bo nic nie wiem dokładnie i muszę czekać do jutra

Jestem po monitoringu...
Skoro jest taki hakby krater tzn ze pekl i byla owu

reklama
Do góry