Amur
Fanka BB :)
Od 3 dni bolą mnie piersi, delikatnie i są50
50 1 tab. 1 dziennie po obiedzie100 czy 50mg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
50 1 tab. 1 dziennie po obiedzie100 czy 50mg?
Od 3 dni bolą mnie piersi, delikatnie i są50
50 1 tab. 1 dziennie po obiedzie
Nie wiem, nawet nie wiem ile mialy mm. Taka kiepska ta moja lekarka... chciala bym bliźnięta. Sama byla bym jednym z nich ale mama urodzila mnie jako dzieci i 2 lozyska... szansa podobno jest mysle ze z clo sie zwiekszy takze oby do srody i na beteNo to bardzo dobry zwiastun!! Ból piersi i wrażliwe sutki to chyba taki pewniak co do wczesnych objawów. Oby to było to [emoji1364]
Wiesz ile miałaś pęcherzyków?
W
Nie wiem, nawet nie wiem ile mialy mm. Taka kiepska ta moja lekarka... chciala bym bliźnięta. Sama byla bym jednym z nich ale mama urodzila mnie jako dzieci i 2 lozyska... szansa podobno jest mysle ze z clo sie zwiekszy takze oby do srody i na bete
3mam za Was kciuki! Ja tez marze o bliznietach ale dziewczynkach takze czekam na czwartek i wizyteJa tez marze o bliźniętach a w szczególności 2 chłopcach [emoji7] nawet mi się śniło raz ze mam bliźniaki. Ostatnio często śnie o dzieciach a raz nawet ze poród odbierałam. W tym roku musi się udać!!!
3mam za Was kciuki! Ja tez marze o bliznietach ale dziewczynkach takze czekam na czwartek i wizyte
Dziekuje bardzoNapisz odrazu co i jak!! [emoji1364][emoji1364]
Może szybko urósł.. Zawsze trzeba mieć nadzieję. Trzymam kciuki za ciebie ja już się nie ludze w 3 cyklu z clo miałam piękne 3 pęcherzyki aż lekarz bal się że mogą być trojaczki... Wszystkie wyniki dobre... A ciąży brak... Trzeba wierzyć że się uda ale za mocno się nie nakręcac psychika ma chyba duży wpływ przy staraniach. Kiedyś w to watpilam ale teraz wiem że tak jest. Teraz nawet nie wiem w którym dc jestem nie monitoruje nic nie sprawdzam. Wiem tylko że około 16 marca powinnam mieć okres.
Cześć, można dołączyć? Co prawda jeszcze nie zaczęłam cyklu z Clo bo od jutra 1dc (już jest różowo) i czekam na przesyłkę. Nie liczę ile cykli się staramy ale to już półtora roku minęło i nici pomimo ze mam już 2 córki 16 i 10 lat. Obecnie jestem na eutyrox 50/75 na zmianę, kwas foliowy, witamina d, wiesiołek, wapno i omega. W sierpniu 2018 wykryto mięśniaka 37mm przy ujściu szyki macicy, na szczęście nie rośnie i nie powinien przeszkadzać w zajściu w ciąże. Mąż tez wzorowy a i tak się nie udaje. Marzą nam się bliźniaki i mamy wiarę w to ze clo może pomoze.
Zaczelam dop w tym cyklu clo. Ale zaczelam brac od 5dc do 9dc. 17dc bylam na usg tak akurat lekarka mowila zeby przyjsc i bylo juz po owulacji. Powiedziala ze wszyztko ok i czekac. Wedlug niej @ powinna byc 2 tyg po owulacji. (U mnie nie bylo @) wedlug mojego kalendarza nie uwzgledniajac owu. Wczesniej, wyszlo ze @ powinna byc 1.03. Ale dzis juz jest 4 marca i nic. Nie ma @. 3 marca rano robilam test plytkowy z apteki ale wyszedl negatywny. Czekam w takim razie na @. Jezeli nie dojdzie do jutra wieczorem to w srode rano jade na bete bo mam wizyte w czwartek. Tez biore euthyrox 25/50 + 3x w tyg. 1 tab. Jodid 100. Po clo czulam sie nawet dobrze, choc bolala mnie glowa przez pierwsze 2,5 dnia. Pozniej juz ok. Choc mam na buzi bardzooo duzo brzydkich pryszczy sama ropa jakby nadkazone takie. Po masci z antybiotykiem zniknely ale byla to masakra. Poza tym czuje sie dobrze. Nie mam objawow jak zawsze przez @.