reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Czekamy :) jak będziesz coś wiedziała daj znać :)
W pon. Tj. 25 luty zrobilam bete wyszla ujemnie. Nie mam @ i wedlug szyjki nie wyglada zeby byla. Termin wg. Ginekolog sie nie sprawdzil @ nie bylo. Czekam do niedziwli czy nie przyjdzie, jezeli nie to ide w pon/wtorek na bete. Nie mam jakos pozytywnych mysli... jakas długa ta faza lute. No ciekawa jestem co jest na rzeczy, bo nic mi nie domaga poza zmiennym nastrojem. Rece opadaja...

reklama
W pon. Tj. 25 luty zrobilam bete wyszla ujemnie. Nie mam @ i wedlug szyjki nie wyglada zeby byla. Termin wg. Ginekolog sie nie sprawdzil @ nie bylo. Czekam do niedziwli czy nie przyjdzie, jezeli nie to ide w pon/wtorek na bete. Nie mam jakos pozytywnych mysli... jakas długa ta faza lute. No ciekawa jestem co jest na rzeczy, bo nic mi nie domaga poza zmiennym nastrojem. Rece opadaja...
Ehh... To czekamy niecierpliwie na wieści. A nie miałaś monitorowanego cyklu?

Mialam monitorong i według ginekolog owulka byla okolo 8-9 luty bo ja bylam 11 na usg i juz bylo po. Czekam czy przyjdzie @ a jak nie to ide na bete. 7go mam wizyte
Oki trzymam kciuki ale wg mnie okres już powinien być... . Ale dziwne że beta ujemna... Dziwna sytuacja

Poza tym bola mnie delikatnie piersi, od 2 dni. Brzuch nic. Test wyszedl neg. I jestem lekko rozczarowana, ale liczylam sie z tym, ten miesiac byl kiepski. Szyjka wysoko. Nie wiem co mam myslec. Ogolnie czuje sie srednio. Goravo mi, mecze sie i bardzo poce. Zadyszka tez doszla. Ale mam wrazenie ze schudłam... nic tylko czekac na @

Poza tym bola mnie delikatnie piersi, od 2 dni. Brzuch nic. Test wyszedl neg. I jestem lekko rozczarowana, ale liczylam sie z tym, ten miesiac byl kiepski. Szyjka wysoko. Nie wiem co mam myslec. Ogolnie czuje sie srednio. Goravo mi, mecze sie i bardzo poce. Zadyszka tez doszla. Ale mam wrazenie ze schudłam... nic tylko czekac na @
Oby nie przyszła a testy kłamały. Trzymam kciuki. No u mnie wszystko było dobrze a w ciążę i tak nie zaszlam.. Więc nie ma dobrego czy kiepskiego miesiąca przy dobrym czasem też nie wychodzi hehe no ja np mam straszny ból piersi przed okresem w ogóle większość objawów w początkach ciąży jest podobna do zbliżającego się okresu. Czekam na wieści:) w sumie niewiem czy powinnam tu jeszcze pisać jak już nie jestem na clo....

reklama
Hej dziewczyny :)

U mnie pierwszy cykl starań z CLO ( od 5 dnia - 5 tabletek 1x dziennie) i od 16 dc Duphaston przez 10 dni po 2 tabletki dziennie ( jestem po poronieniu w lipcu 2018 , rozregulowane cykle trwające ok 33-35 i brak owu na ostatnich 2 cyklach - był monitoring )

21.02.2019 - 11 dc monitoring czwartek - pęcherzyka nie było
25.02.2019 - 15 dc poniedziałek monitoring o 9 rano - pęcherzyk 14mm , o 17 godzinie w domu pokazało się bardzo dużo śluzu i odrobina krwi , we wtorek lekko mokro ale bez szału i w środę również dużo śluzu już bez krwi.
28.02.2019 - 18 dc czwartek monitoring - lekarz mówi że pęcherzyka już nie ma i jesteśmy po owu.

Staranka były i w pon 25.02 i w środę 27.02.2019, ciekawe co to będzie , nie pozostaje nic tylko czekać - aczkolwiek zastanawia mnie ten śluz patrząc na to że pęcherzyk był dosyć mały bo 14mm to nie za wiele ...

Do góry