reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej dziewczyny ja w lutym zaczęłam swój pierwszy cykl z clo w 13dc był pęcherzyk 18mm a weekend miała być owulacja i staranka w piątek idę na monitoring sprawdzić czy pękł. Oby było dobrze

reklama
U mnie cisza, piersi bolom, dzis lekko cos z nich pocieklo w sumie to z jedej biale kropelki sie pokazaly. Szyjka wysoko jutro lece na bete 3majcie kobitki kciuki! Uff ja za was tez trzymam kciuki!

U mnie cisza, piersi bolom, dzis lekko cos z nich pocieklo w sumie to z jedej biale kropelki sie pokazaly. Szyjka wysoko jutro lece na bete 3majcie kobitki kciuki! Uff ja za was tez trzymam kciuki!

Trzymam mocno zaciśnięte!! [emoji1364][emoji1364]
Dobre oznaki jak do tej pory [emoji13]

Ja się martwię tylko ze clo nie dojdzie na czas :( wiec jak nie w tym cyklu to w następnym zaczynam, ale nie odpuszczamy stran :) mąż specjalnie przełożył delegacje żeby nie pominąć tego miesiąca [emoji12]

Dziękuję Ci bardzo kochana! No mysle ze zakiełkuje jutro sie dowiem, moj maż też juz chodzi pełen nadziei
Najwazniejsze ze wspiera Cie facet. Oni tego tak nie pokazuja ale widze po swojim (czy po szwagrach jak siostry byly w ciazy) ze bardzo sie staraja, martwia tak jak kobiety. To skarb taki facet ktory sie troszczy

reklama
Do góry