reklama
Joanulka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja w lutym zaczęłam swój pierwszy cykl z clo w 13dc był pęcherzyk 18mm a weekend miała być owulacja i staranka w piątek idę na monitoring sprawdzić czy pękł. Oby było dobrze
Trzymamy kciuki [emoji1364][emoji1364]
Joanulka
U mnie cisza, piersi bolom, dzis lekko cos z nich pocieklo w sumie to z jedej biale kropelki sie pokazaly. Szyjka wysoko jutro lece na bete 3majcie kobitki kciuki! Uff ja za was tez trzymam kciuki!
Trzymam mocno zaciśnięte!! [emoji1364][emoji1364]
Dobre oznaki jak do tej pory [emoji13]
Amur
Dziękuję Ci bardzo kochana! No mysle ze zakiełkuje jutro sie dowiem, moj maż też juz chodzi pełen nadzieiTrzymam mocno zaciśnięte!! [emoji1364][emoji1364]
Dobre oznaki jak do tej pory [emoji13]
Amur
Najwazniejsze ze wspiera Cie facet. Oni tego tak nie pokazuja ale widze po swojim (czy po szwagrach jak siostry byly w ciazy) ze bardzo sie staraja, martwia tak jak kobiety. To skarb taki facet ktory sie troszczyDziękuję Ci bardzo kochana! No mysle ze zakiełkuje jutro sie dowiem, moj maż też juz chodzi pełen nadziei
Joanulka
Dziękuję Ci bardzo kochana! No mysle ze zakiełkuje jutro sie dowiem, moj maż też juz chodzi pełen nadziei
Mój oszaleje ze szczęścia jak nam się uda! Lata nam lecą już grubo po 30 jesteśmy wiec wiesz [emoji13]
Joanulka
Dziękuję Ci bardzo kochana! No mysle ze zakiełkuje jutro sie dowiem, moj maż też juz chodzi pełen nadziei
Mój oszaleje ze szczęścia jak nam się uda! Lata nam lecą już grubo po 30 jesteśmy wiec wiesz [emoji13]
reklama
Amur
To
3mam kciuki! Oby clo doszlo na czas! A to w stacjonarnej aptece nie mieli? Ja placilam nieco ponad 20zlMój oszaleje ze szczęścia jak nam się uda! Lata nam lecą już grubo po 30 jesteśmy wiec wiesz [emoji13]