reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Jak mam być szczera to my kochamy się zawsze późnym wieczorem...mąż długo pracuje do 24 mniej więcej.. w sumie to jak Ty czekam na mężulka i coś podziałamy, bo wczoraj nie było nic
Wracając do Twojego pytania.. po stosunku idziemy spać :) Prysznicuje się rano :p
Aha no ja bym nie zasnela haha a moj maz to dopiero ha ha mowi zeby sie przykleil haha czekam czekam i kurcze jeszcze 2 godz

reklama
I jeszcze tak dopowiem, że po stosunku staram się już nie wstawać, przytulamy się i śpimy Mam zawsze bielizne i wkładkę. Staram się już po stosunku nie wstawać.. kiedyś gdzieś czytałam, że dziewczynie lekarz doradzał, że po stosunku najlepiej nie wstawać i iść spać.. może głupota, ale jakoś tak utkwiło w głowie :) Mój też będzie coś ok 24 :/

I jeszcze tak dopowiem, że po stosunku staram się już nie wstawać, przytulamy się i śpimy Mam zawsze bielizne i wkładkę. Staram się już po stosunku nie wstawać.. kiedyś gdzieś czytałam, że dziewczynie lekarz doradzał, że po stosunku najlepiej nie wstawać i iść spać.. może głupota, ale jakoś tak utkwiło w głowie :) Mój też będzie coś ok 24 :/
No mi mowil zeby odpoczywac z 10-15min, i zeby nie robic siku po. Chyba o to parcie chodzi zeby nie wyplynelo za duzo...

Dlatego zawsze idę spać i spokój haha! Ja jak pójdę do łazienki to siku obowiązkowo:/
Mam synka i w 32 tc straciliśmy córeczkę, więc bardzo chciałabym córcie, ale byłabym się, że znów stanie się coś złego. Dlatego jakoś bardzo o płci nie myślę.. chce, żeby się po prostu udało.. Ogólnie chciałabym 3 albo i 4 dzieci. Po tym co przeszłam stwierdzam, że dzieci nigdy za dużo :)

Cześć dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym sluzem plodnym przy braniu clo miałam go niewiele tak 2 dni gdzieś w połowie cyklu tj 15dc mniej więcej, a przy braniu clo jeden dzień i też słabo... a w tym cyklu mam już go od wczoraj tj 11dc gdzie moje cykle trwają 30 dni minimum... I mam go sporo. Przeczytałam że 5 dni taki śluz może być to prawda? Nie mogę doczekać się jutrzejszej wizyty co lekarz mi powie akurat bd w 13dc więc moze bd widziałam czy mam to PCOS. Tego cyklu jeszcze nie daje na straty bo mam do końca czerwca umowę czyli w razie w macierzyński się bd należał, wcześniej źle liczyłam

Wissz co, normalny czlowiek to chyba taksie kocha. Raz w tyg. To normalka. Mysle ze jak maz wroci z pracy (a dzis zostal dluzej jak na zlosc bo owulka na 99% jest dzis....) to sie pokochamy. Ja pozniej leze z 10-15min z ugietymi nogami i dopiero potem ide sie myc... a Wy? Dziewczyny ? Lezycie "nasiąkacie" jak to moj maz mowi

Ja również nogi w gorze i dopiero rano się myje bo bobaska woda nie dam rady a wszystko inne zabija żołnierzy [emoji28]

reklama
Ja mam synka 5 latek, a w jakim wieku są wasze dzieci? Powiem szczerze, że sama nie wiem dlaczego u nas nie wychodzi, ale fakt też jest taki, że nie kochamy się codziennie czy nawet co 2 dni.. często bywało z 2x w tygodniu.. Mam nadzieje, że ten cykl będzie nasz..

Moje dziewczyny maja 16 i 10 lat wiec różnica będzie ogromna a jak uda się zajść w najbliższym czasie to już będą rok starsze [emoji51]

Bardzo młodo zaczęłam a mam 34 lata [emoji12]

Do góry