reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Moje dziewczyny maja 16 i 10 lat wiec różnica będzie ogromna a jak uda się zajść w najbliższym czasie to już będą rok starsze [emoji51]

Bardzo młodo zaczęłam a mam 34 lata [emoji12]
U mnie też różnica będzie 6 lat jak się uda, więc sporo.. Również zaczęłam młodo :) Mam 24 lata, ale uważam, że to najlepsze co mnie w życiu spotkało.. zero stresu, wyliczania dni.. Kilka namiętnych chwil zapomnienia i taadam jest dzieciaczek, a teraz? Koszmar jakiś :(
Chcecie jeszcze dwoje dzieci? :)

reklama
U mnie też różnica będzie 6 lat jak się uda, więc sporo.. Również zaczęłam młodo :) Mam 24 lata, ale uważam, że to najlepsze co mnie w życiu spotkało.. zero stresu, wyliczania dni.. Kilka namiętnych chwil zapomnienia i taadam jest dzieciaczek, a teraz? Koszmar jakiś :(
Chcecie jeszcze dwoje dzieci? :)

Tak jeszcze 2 nam się marzy a najlepiej bliźniaki. Nie chce wychowywać kolejnego „jedynaka” niestety przez różnice wieku dziewczyny się nie cierpią :( ciągła wojna od małego. Mamy jeszcze 2 pokoje wolne w domu wiec akurat będzie jak znalazł o ile się uda. Tak jak piszesz, kiedyś było namiętnie i pach po 3 miesiącach ciąża a tera zł półtora roku i nie idzie ucelować [emoji51]

Tak jeszcze 2 nam się marzy a najlepiej bliźniaki. Nie chce wychowywać kolejnego „jedynaka” niestety przez różnice wieku dziewczyny się nie cierpią :( ciągła wojna od małego. Mamy jeszcze 2 pokoje wolne w domu wiec akurat będzie jak znalazł o ile się uda. Tak jak piszesz, kiedyś było namiętnie i pach po 3 miesiącach ciąża a tera zł półtora roku i nie idzie ucelować [emoji51]
Teraz może relacje Twoich córek są kiepskie, ale zobaczysz za kilka lat będą wdzięczne, że siebie mają! Zapowiada się wam fajna duża rodzinka! Ja bym chciała też jeszcze dwójkę i właśnie jedno po drugim.. :) a najchętniej jak Ty- bliźniaki byłoby mega! :) Liczę na Clo!! :D Powiem Ci, że jestem pozytywnie nastawiona i liczę na to, że się uda, że jeszcze chwila i będziemy oczekiwać naszego małego cudu. :) Staram się czytać pozytywne historie, gdzie dziewczyny starały się długo i właśnie z Clo się udało!

Jakie zalecenia od lekarza?

Jutro kolejne usg. Czy była owulka. Jeśli tak do znowu progesteron.

A od wczoraj lekkie skurcze a dziś od popołudnia dość mocne i chyba @ przyjdzie szybciej. Temperatura dalej powyżej 37 stopni
Witam Was dziewczyny, czytam ten wątek od jakiegoś czasu i tak postanowiłam do was dołączyć. Wy nic o mnie nie wiecie, a ja mam wrażenie, że was znam :)
To może kilka słów o mnie.. Jestem kobietą po przejściach, bardzo trudnych przejściach i o kolejne maleństwo staramy się od Sierpnia, ale ze względu na moją przeszłość i to, że o naszego aniołka z 32tc staraliśmy się rok lekarz zgodził się spróbować z Clo. ( Bardzo was proszę nie składajajcie mi żadnych kondolencji itd ) To jest mój pierwszy cykl obecnie dzień 8 i dziś wzięłam ostatnią tabletkę, powiem wam, że żadnych objaw nie zauważyłam.. bolały mnie delikatnie jajniki, ale to na prawdę delilatnie i przez krótki okres czasu.. Możecie mi zdradzić jak wy działacie? Np od którego dnia do którego dnia cyklu przytulacie się z mężem i czy codziennie? Oczywiście ja wiem, że to nie może być przymus, ale chce wykorzystać ten czas z Clo w 100% :) Mam jeszcze jedno pytanko w którym dniu cyklu występuje u was zazwyczaj owulacja? U mnie coś się jeszcze nie zapowiada.. sądząc po śluzie, ale w piątek mam usg.. Będziemy patrzeć co się tam dzieje.
Bardzo serdecznie was pozdrawiam dziewczyny i mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona!

Witaj:* Szczerze to my działamy praktycznie codziennie bo mój Mąż ma takie libido:) więc namawiać go nie trzeba. Ale w okresie owulacyjnym staramy się codziennie. Ja w poprzednim cyklu miałam owulacje w 13 dc,ale z powodu zastrzyku. Ten cykl chcemy sprawdzić czy pęknie sam z siebie. Jutro się okaże na czym stoimy. U mnie CLO działa super. Rosną, endometrium okej,ale ciąży ni ma

Teraz może relacje Twoich córek są kiepskie, ale zobaczysz za kilka lat będą wdzięczne, że siebie mają! Zapowiada się wam fajna duża rodzinka! Ja bym chciała też jeszcze dwójkę i właśnie jedno po drugim.. :) a najchętniej jak Ty- bliźniaki byłoby mega! :) Liczę na Clo!! :D Powiem Ci, że jestem pozytywnie nastawiona i liczę na to, że się uda, że jeszcze chwila i będziemy oczekiwać naszego małego cudu. :) Staram się czytać pozytywne historie, gdzie dziewczyny starały się długo i właśnie z Clo się udało!

No ja tylko biore clo po to żeby były bliźniaki [emoji16][emoji1365] do tego mam duphaston przepisany i liczę ze się uda do czerwca [emoji1364][emoji1364]

Witaj:* Szczerze to my działamy praktycznie codziennie bo mój Mąż ma takie libido:) więc namawiać go nie trzeba. Ale w okresie owulacyjnym staramy się codziennie. Ja w poprzednim cyklu miałam owulacje w 13 dc,ale z powodu zastrzyku. Ten cykl chcemy sprawdzić czy pęknie sam z siebie. Jutro się okaże na czym stoimy. U mnie CLO działa super. Rosną, endometrium okej,ale ciąży ni ma

Musi się w końcu udać [emoji1364][emoji1364] ja po tylu nieudanych cyklach wciąż jestem nastawiona pozytywne bo wierze ze Bóg nam da wtedy jak będziemy na to gotowi.

Musi się w końcu udać [emoji1364][emoji1364] ja po tylu nieudanych cyklach wciąż jestem nastawiona pozytywne bo wierze ze Bóg nam da wtedy jak będziemy na to gotowi.
Tez na to licze ze da tylko swoje trzeba odczekac. Trzymam kciuki! A co do sluzu to po clo jest mnieksza ilosc i endo tez nie wielkie tak mowil lekarz to sa te skutki uboczne clo...

Tez na to licze ze da tylko swoje trzeba odczekac. Trzymam kciuki! A co do sluzu to po clo jest mnieksza ilosc i endo tez nie wielkie tak mowil lekarz to sa te skutki uboczne clo...
Ale to po stosowaniu clo dłuższy czas? bo mnie ilość śluzu spora i endo też okej jest

O kurczę, to nie fajnie ale odstawilas już clo? Czy masz dodatkowe leki?

reklama
Kurcze.. tyle komentarzy się posypało, że nie wiem na co i co odpisywać, ale cieszę się bardzo! :D
Ja Clo biorę z nadzieją, że się uda trochę szybciej niż bez żadnej pomocy.. :/ Jak będą bliźniaki to jeszcze lepiej! :) W wakacje chciałabym być już z maleńkim brzuszkiem.. :( Staram się być pozytywnie nastawiona i nie stresować się.. w poprzednią ciążę udało mi się zająć jak kupiłam te słynne testy owu od Crealblue o ile dobrze napisałam nazwę.. :) te które pokazują uśmiech kiedy jest owulacja, cieszyłam się jak dziecko jak zobaczyłam na teście ten uśmiech haha!! I udało się!
A co do śluzu.. też to zauważyłam.. Dziś 9 dzień cyklu, a śluzu znikoma ilość.. normalnie stwierdziłabym, że daleko jeszcze do owu.. Dobrze wiedzieć, że to skutek uboczny, bo już myślałam, że coś nie tak..

Do góry