Amur
Fanka BB :)
Bralam clo od 6-10dc dzis sie dowiem czy brac luteine dopochwowo 7dni od 25dcO kurczę, to nie fajnie ale odstawilas już clo? Czy masz dodatkowe leki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bralam clo od 6-10dc dzis sie dowiem czy brac luteine dopochwowo 7dni od 25dcO kurczę, to nie fajnie ale odstawilas już clo? Czy masz dodatkowe leki?
Tez bylam wystraszone ze sluzu malo a zawsze byl potok! A lekarz mowi no cos za cos... :-)Kurcze.. tyle komentarzy się posypało, że nie wiem na co i co odpisywać, ale cieszę się bardzo!
Ja Clo biorę z nadzieją, że się uda trochę szybciej niż bez żadnej pomocy.. :/ Jak będą bliźniaki to jeszcze lepiej! W wakacje chciałabym być już z maleńkim brzuszkiem.. Staram się być pozytywnie nastawiona i nie stresować się.. w poprzednią ciążę udało mi się zająć jak kupiłam te słynne testy owu od Crealblue o ile dobrze napisałam nazwę.. te które pokazują uśmiech kiedy jest owulacja, cieszyłam się jak dziecko jak zobaczyłam na teście ten uśmiech haha!! I udało się!
A co do śluzu.. też to zauważyłam.. Dziś 9 dzień cyklu, a śluzu znikoma ilość.. normalnie stwierdziłabym, że daleko jeszcze do owu.. Dobrze wiedzieć, że to skutek uboczny, bo już myślałam, że coś nie tak..
Kurcze.. tyle komentarzy się posypało, że nie wiem na co i co odpisywać, ale cieszę się bardzo!
Ja Clo biorę z nadzieją, że się uda trochę szybciej niż bez żadnej pomocy.. :/ Jak będą bliźniaki to jeszcze lepiej! W wakacje chciałabym być już z maleńkim brzuszkiem.. Staram się być pozytywnie nastawiona i nie stresować się.. w poprzednią ciążę udało mi się zająć jak kupiłam te słynne testy owu od Crealblue o ile dobrze napisałam nazwę.. te które pokazują uśmiech kiedy jest owulacja, cieszyłam się jak dziecko jak zobaczyłam na teście ten uśmiech haha!! I udało się!
A co do śluzu.. też to zauważyłam.. Dziś 9 dzień cyklu, a śluzu znikoma ilość.. normalnie stwierdziłabym, że daleko jeszcze do owu.. Dobrze wiedzieć, że to skutek uboczny, bo już myślałam, że coś nie tak..
Ile kosztuja takie testy i ile ich jest?Tez mam te testy Clearblue i wierze ze wyliczają owulacje jak trzeba, ostatnio zrobiłam w 13dc i buźka się siała wiec drugiego dnia z rana działaliśmy ale wątpliwa sprawa z pozytywem za 2 dni
Ile kosztuja takie testy i ile ich jest?
To duzo, wlasnie widze uzupelnienie 24szt to koszt 150zl a ten czytnik tez sie kupuje?Zapłaciłam za 20 testów £40 to na gdzieś około 200zl chyba?
To duzo, wlasnie widze uzupelnienie 24szt to koszt 150zl a ten czytnik tez sie kupuje?
Kochana, daj znać jak po wizycie!Kochamy sie w tym cyklu 2x tzn od 9-13dc ale okazalo sie ze do owulacji daleko (zmienilam lekarza od 15dc) w 15dc mialam usg pecherzyk 17mm endo 7 i sluz widoczny na usg. Wiec od 15dc do 20dc mamy sie kochac. Wczoraj byłam na usg pecherzyk nie peknal wiec jutro ide na usg i juz powinni byc po. Czyli obstawiam dzis owulke. Mnie po 1 cyklu bolala glowa po clo i zle sie czulam. Teraz w 2 cyklu wzielam ma noc i wszystko ok.