reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Kurcze.. tyle komentarzy się posypało, że nie wiem na co i co odpisywać, ale cieszę się bardzo! :D
Ja Clo biorę z nadzieją, że się uda trochę szybciej niż bez żadnej pomocy.. :/ Jak będą bliźniaki to jeszcze lepiej! :) W wakacje chciałabym być już z maleńkim brzuszkiem.. :( Staram się być pozytywnie nastawiona i nie stresować się.. w poprzednią ciążę udało mi się zająć jak kupiłam te słynne testy owu od Crealblue o ile dobrze napisałam nazwę.. :) te które pokazują uśmiech kiedy jest owulacja, cieszyłam się jak dziecko jak zobaczyłam na teście ten uśmiech haha!! I udało się!
A co do śluzu.. też to zauważyłam.. Dziś 9 dzień cyklu, a śluzu znikoma ilość.. normalnie stwierdziłabym, że daleko jeszcze do owu.. Dobrze wiedzieć, że to skutek uboczny, bo już myślałam, że coś nie tak..
Tez bylam wystraszone ze sluzu malo a zawsze byl potok! A lekarz mowi no cos za cos... :-)

Kurcze.. tyle komentarzy się posypało, że nie wiem na co i co odpisywać, ale cieszę się bardzo! :D
Ja Clo biorę z nadzieją, że się uda trochę szybciej niż bez żadnej pomocy.. :/ Jak będą bliźniaki to jeszcze lepiej! :) W wakacje chciałabym być już z maleńkim brzuszkiem.. :( Staram się być pozytywnie nastawiona i nie stresować się.. w poprzednią ciążę udało mi się zająć jak kupiłam te słynne testy owu od Crealblue o ile dobrze napisałam nazwę.. :) te które pokazują uśmiech kiedy jest owulacja, cieszyłam się jak dziecko jak zobaczyłam na teście ten uśmiech haha!! I udało się!
A co do śluzu.. też to zauważyłam.. Dziś 9 dzień cyklu, a śluzu znikoma ilość.. normalnie stwierdziłabym, że daleko jeszcze do owu.. Dobrze wiedzieć, że to skutek uboczny, bo już myślałam, że coś nie tak..

Tez mam te testy Clearblue i wierze ze wyliczają owulacje jak trzeba, ostatnio zrobiłam w 13dc i buźka się siała wiec drugiego dnia z rana działaliśmy ale wątpliwa sprawa z pozytywem za 2 dni

Ja nic nie mówiłam, bo nie ma się czym ' chwalić ', mieszkam w Niemczech i potwierdzam są drogie.. ja za 10szt + czytnik płaciłam 35€ czyli ok 150 zł. Teraz ich nie kupowałam, bo mam monitoring, więc uważam, że to bez sensu.. :) Liczę na Clo! Ten wątek też czytałam od początku i też były dziewczyny które długo się starały i z Clo się udało, więc czemu nie mamy być kolejne?! :) Teraz nasza kolej!

Kochamy sie w tym cyklu 2x tzn od 9-13dc ale okazalo sie ze do owulacji daleko (zmienilam lekarza od 15dc) w 15dc mialam usg pecherzyk 17mm endo 7 i sluz widoczny na usg. Wiec od 15dc do 20dc mamy sie kochac. Wczoraj byłam na usg pecherzyk nie peknal wiec jutro ide na usg i juz powinni byc po. Czyli obstawiam dzis owulke. Mnie po 1 cyklu bolala glowa po clo i zle sie czulam. Teraz w 2 cyklu wzielam ma noc i wszystko ok.
Kochana, daj znać jak po wizycie!

reklama
Dokladnie! Ja mysle ze owocne beda te sexy a co! Kurcze moj maz wczoraj pozno wrocil i sexik dopiero po 1 w nocy byl... dzis mysle jeszcze tez sie poprzytulamy ale tak juz bez cisnienia :-) a potem to najgorsze CZEKANIE 2 tyg na @ i 7 dni do testow uff

Do góry