reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Dzisiaj 5dc, clo biorę od 2dc wieczorem, sama się zastanawiam czy nie lepiej wcześniej iść juz np we wtorek, oj bardzo czuje ten prawy jajnik, dzisiaj delikatne plamienie brązowe więc koniec okresu, i mój się dziwi ze taka bardzo mokra jestem jak nigdy 😅😂
Ja jak brałam clo pierwszy raz to też mocno czułam jak wszystko pracuje
W kolejnym cyklu już dużo mniej. A owu miałam zawsze w okolicy 15dc

reklama
Ja jak brałam clo pierwszy raz to też mocno czułam jak wszystko pracuje
W kolejnym cyklu już dużo mniej. A owu miałam zawsze w okolicy 15dc
No właśnie jestem w szoku ze tak to czuć boli jakby się zbliżała owu, to może jednak pójdę we wtorek? To będzie 8 dzien cyklu

No właśnie jestem w szoku ze tak to czuć boli jakby się zbliżała owu, to może jednak pójdę we wtorek? To będzie 8 dzien cyklu
Możesz iść. Ja jak byłam w 9 dc to jeszcze niespecjalnie było widać pęcherzyk dominujący. Więc jeśli tak wyjdzie również u Ciebie to się nie zrażaj, bo za dwa lub trzy dni pewnie będzie większy 😉

Możesz iść. Ja jak byłam w 9 dc to jeszcze niespecjalnie było widać pęcherzyk dominujący. Więc jeśli tak wyjdzie również u Ciebie to się nie zrażaj, bo za dwa lub trzy dni pewnie będzie większy 😉
Po styczniowych monitoringach wiem ze nie ma co się cieszyć i nastawiac od razu, wtedy miałam 14mm pęcherzyk i po tygodniu to samo więc zobaczymy co wyjdzie na usg 😉

Mi urosl tylko w jednym miesiącu 14mm i dalej nie rósł, potem hylwa owu w 38dc, cykl 51 dniowy, i masakra bo poprzednie były bezowulacyjne
Ja ci powiem, że wcześniej nigdy nie wiedziałam, kiedy będę miała okres. Po dwóch, trzech, sześciu miesiącach? Za to po clo w 1 cyklu miałam po 28. W 2 była biochemiczna. Za to w 3 się udało. Także trzymam kciuki za ciebie 😉

Ja ci powiem, że wcześniej nigdy nie wiedziałam, kiedy będę miała okres. Po dwóch, trzech, sześciu miesiącach? Za to po clo w 1 cyklu miałam po 28. W 2 była biochemiczna. Za to w 3 się udało. Także trzymam kciuki za ciebie 😉
Marze o 28 dniowym cyklu, ale najlepiej niech wcale nie przychodzi 😂

Marze o 28 dniowym cyklu, ale najlepiej niech wcale nie przychodzi 😂
Ja to zazdroszcze wszystkim tym, które mają regularne cykle. Przynajmniej wiedzą czego mogą się spodziewać. Ta niepewność jest najgorsza. Ogólnie to u mnie chyba przez anty te cykle stały się bezowulacyjne, bo wszystkie wyniki miałam w normie. W każdym bądź razie może uda nam się razem za niedługo ❤️

reklama
Ja to zazdroszcze wszystkim tym, które mają regularne cykle. Przynajmniej wiedzą czego mogą się spodziewać. Ta niepewność jest najgorsza. Ogólnie to u mnie chyba przez anty te cykle stały się bezowulacyjne, bo wszystkie wyniki miałam w normie. W każdym bądź razie może uda nam się razem za niedługo ❤️
Myslisz ze to przez anty? Ja tez przestałam brać w sierpniu i cykle bezowulacyjne i teraz porovily się jeszcze takie długie ale myslalam ze to przez pcos, może razem nam się uda ❤ mialam cykle co 33 dni ale się jakoś rezlegulowalo wszystko 😂

Do góry