reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
No a jak jajniki czuję po nich[emoji2356]Ja za pierwszym razem to nie wiedziałam co się dzieje [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Kurde no właśnie czuje prawy jajnik, te sutki swedza a tu okres się jeszcze nie skończył a zaraz będzie owulacja 😂😅 jutro skończę brać i myślę że jak pójdę w czwartek na monitoring to powinno być w porządku

Idź szybciej skoro tak reagujesz. A który w ogóle dc dzisiaj masz?
Kurde no właśnie czuje prawy jajnik, te sutki swedza a tu okres się jeszcze nie skończył a zaraz będzie owulacja [emoji23][emoji28] jutro skończę brać i myślę że jak pójdę w czwartek na monitoring to powinno być w porządku

Idź szybciej skoro tak reagujesz. A który w ogóle dc dzisiaj masz?
Dzisiaj 5dc, clo biorę od 2dc wieczorem, sama się zastanawiam czy nie lepiej wcześniej iść juz np we wtorek, oj bardzo czuje ten prawy jajnik, dzisiaj delikatne plamienie brązowe więc koniec okresu, i mój się dziwi ze taka bardzo mokra jestem jak nigdy 😅😂

reklama
@KiedyPytam pewnie Cię już nie ma n tym wątku ale może mi odpowiesz...

Podobnie jak Ty po ostrej stymulacji przeszłam na antykoncepcję. Dzisiaj 5dc czyli 5 tabletka i cały dzień tak mnie kłóją jajniki jakbym się stymulowała albo i lada moment miała mieć owulację.. I stąd moje pytanie czy też tak miałaś? Trochę się niepokoje i rozważam wizytę u lekarza
hejka, mam ten sam problem, po stylumacji Clostilbegyt przeszłam teraz na antykoncepcje na 3 msc,a staram sie o ciąże i lekarz po odstwieniu anty, kazał od razu sie starać, mozliwe ze podczas brania anty..., jest szannsa na ciaze i na owulacje przy PCOS ?

Do góry