reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

@KiedyPytam nie wiem czy jeszcze jesteś...
jak się czujecie??
Ja jestem na anty ale dzieje się coś co mi się nie podoba. Mam dziwne plamienia... A dzisiaj to jakaś masakra co wyszło ze mnie. Niby byłam u gina do którego chodziłam wczesniej i niby jest wszystko ok ale nie daje mi to spokoju i Chyba umowie się do invimedu.. Ja wiem, że Ty bardzo często plamiłam ale jak to było u ciebie na anty? [emoji16]

reklama
@KiedyPytam nie wiem czy jeszcze jesteś...
jak się czujecie??
Ja jestem na anty ale dzieje się coś co mi się nie podoba. Mam dziwne plamienia... A dzisiaj to jakaś masakra co wyszło ze mnie. Niby byłam u gina do którego chodziłam wczesniej i niby jest wszystko ok ale nie daje mi to spokoju i Chyba umowie się do invimedu.. Ja wiem, że Ty bardzo często plamiłam ale jak to było u ciebie na anty? [emoji16]
Ja na anty plamilam non stop 🤪 ale wiesz, że ja to jestem ewenement 🤦 niby lekarze tłumacza że na antykach to można pierwsze 3 miesiące plamić i to norma. Tylko że ja plamilam też bez więc u mnie to był raczej mój problem jakiś inny. W końcu lekarz jak się pozbyłam torbieli to kazał odstawić i zaczęliśmy stymulację. Bo powiedział że to bez sensu 😬

A my czujemy się dobrze :) kończę 10 tydzień. 18go mam prenatalne. Boje się jak cholera no ale trzeba to przejsc.
Tydzień temu wyglądaliśmy tak :)

Poczekaj jeszcze może ci minie. Skoro lekarz nie widzi nieprawidłowości. Na ile dostałaś i ile już bierzesz?

Załączniki

• IMG_20210126_221608~2.jpg
    IMG_20210126_221608~2.jpg
    614 KB · Wyświetleń: 54
Jakie już duże maleństwo [emoji7]
10tydz?? Kiedy to minęło? [emoji16]
Biorę 13dzien. Niby 2-3cykle. 16.02 mam immunologa jeżeli powie, że moje badania za 2300 nie wykazały nic to jeszcze jeden miesiąc anty i w marcu pójdę do gina powiem jak wygląda sytuacja, i że chcemy inseminacje.
Ja na anty plamilam non stop [emoji2957] ale wiesz, że ja to jestem ewenement [emoji1751] niby lekarze tłumacza że na antykach to można pierwsze 3 miesiące plamić i to norma. Tylko że ja plamilam też bez więc u mnie to był raczej mój problem jakiś inny. W końcu lekarz jak się pozbyłam torbieli to kazał odstawić i zaczęliśmy stymulację. Bo powiedział że to bez sensu [emoji51]

A my czujemy się dobrze :) kończę 10 tydzień. 18go mam prenatalne. Boje się jak cholera no ale trzeba to przejsc.
Tydzień temu wyglądaliśmy tak :)

Poczekaj jeszcze może ci minie. Skoro lekarz nie widzi nieprawidłowości. Na ile dostałaś i ile już bierzesz?

Jakie już duże maleństwo [emoji7]
10tydz?? Kiedy to minęło? [emoji16]
Biorę 13dzien. Niby 2-3cykle. 16.02 mam immunologa jeżeli powie, że moje badania za 2300 nie wykazały nic to jeszcze jeden miesiąc anty i w marcu pójdę do gina powiem jak wygląda sytuacja, i że chcemy inseminacje.
A mi się dłuży 🤪 a czas od wizyty do wizyty to wieczność 😁

No to poczekaj do następnego cyklu jak to wygląda. Dwa cykle weź leki a w międzyczasie jak chcesz już to się zapisz gdzieś bo inseminacja to też nie tak hop siup. Do inseminacji dostajesz cały pakiet badań. No i musisz mieć drożność. Masz drożność i badanie nasienia?

Drożność miałam w listopadzie i jest ok. Nasienie chyba w październiku było robionej też ok. Oczywiście nasienie jeszcze zbadamy a wszystkie badania do inseminacji miałam robione w marcu więc niestety 6m-cy ważności minęło wiec będę musiała zrobić. A Ty miałaś inseminacje??
A mi się dłuży [emoji2957] a czas od wizyty do wizyty to wieczność [emoji16]

No to poczekaj do następnego cyklu jak to wygląda. Dwa cykle weź leki a w międzyczasie jak chcesz już to się zapisz gdzieś bo inseminacja to też nie tak hop siup. Do inseminacji dostajesz cały pakiet badań. No i musisz mieć drożność. Masz drożność i badanie nasienia?

Drożność miałam w listopadzie i jest ok. Nasienie chyba w październiku było robionej też ok. Oczywiście nasienie jeszcze zbadamy a wszystkie badania do inseminacji miałam robione w marcu więc niestety 6m-cy ważności minęło wiec będę musiała zrobić. A Ty miałaś inseminacje??
Nie. Ja miałam mieć trzy miesiące stymulacji i jak nie pyknie to miała być inseminacja. Powoli robiłam te badania w międzyczasie. Ale udało się w drugim cyklu na stymulacji.

reklama
Hejka. Jak mogę to dołączę do Was [emoji4]
Jestem obecnie na stymulacji clomifenem(clo) to jest Moja w sumie 3 stymulacja. Mam 3 latka w domu już dzięki stymulacji i jedną stratę. Także to nasza pierwsza próba[emoji16]
Za każdym razem dotychczas zaraz za pierwszym razem się udawało. Nie pamiętam już jakiej wielkości miałam poprzednio pęcherzyki. Ale dzisiaj jak byłam na monitoringu 12dc to był jeden 25mm. Dostałam zastrzyk na pęknięcie. Jak sądzicie nie za duży ten pęcherzyk??

Do góry