reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Hej dziewczyny. @Manua czemu antydepresanty? Taki kiepski stan stwierdził psycholog? Ja też znalazłam psycholożkę od niepłodności i planuje się umówić na online tylko że jak męża.w.domu nie będzie bo się krępuje. A chce sama narazie. Do tego krwawię już tak jakbym okres miała. A jeszcze 8 tabletek. Już nie mam siły. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam tak krwawić non stop. We wrześniu nie krwawilam raptem 4 dni. Ale kogo to obchodzi.... W sumie nikogo. Pije zakwas z buraków. Może się nie przewroce za dwa dni.

Hej dziewczyny. @Manua czemu antydepresanty? Taki kiepski stan stwierdził psycholog? Ja też znalazłam psycholożkę od niepłodności i planuje się umówić na online tylko że jak męża.w.domu nie będzie bo się krępuje. A chce sama narazie. Do tego krwawię już tak jakbym okres miała. A jeszcze 8 tabletek. Już nie mam siły. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam tak krwawić non stop. We wrześniu nie krwawilam raptem 4 dni. Ale kogo to obchodzi.... W sumie nikogo. Pije zakwas z buraków. Może się nie przewroce za dwa dni.
Byłaś w klinice nie?? Co mówią??

🤦🤦🤦 Tak. Ja sie bede le cz uc u psychiatry na depresję bo to krwawienie całe życie zrujnowało mi psychikę a oni czyli ginekolodzy nadal będą to mieli w dupie. Teraz krwawię już od pełnych dwóch miesięcy dzień w dzień.
Ale dziwne, że tyłu lekarzy i żaden nie wie co robić albo się tym nie przejmuje...

reklama
Cześć [emoji6] Nie wiem czy mnie pamiętasz ze staraczek I 2020, gdzieś na początku roku się ulotnilam bo chciałam odpocząć od starań [emoji51] Podczytuje ten wątek i tamten, chociaż na staraczkach nic się nie dzieje pewnie macie grupę zamknięta [emoji6] Bardzo się cieszę się Ci się udało, trzymam kciuki z całego serca. Śledziłam od czasu do czasu Twoja sytuację i Ci kibicowałam [emoji4] Powiedz proszę skoro w 12 dc miałaś 2 pęcherze to kiedy robiłaś kolejne usg że lekarz stwierdził że pęcherze nie pekly??
Hej Dziewczyny. Z mojego cyklu bezowulacyjnego wyszła ciąża [emoji14]

Do góry