reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Rozmawiałam dziś dość długo z mamą w ważnej sprawie a wtedy dzwonili z invimedu. Koordynatorka na moje pytanie. I dostałam wiadomość że nie dodzwoniła się ale takie krwawienia przy braniu antykoncepcji są normalne ale jutro zadzwoni do mnie lekarz. Tylko niech ten lekarz odnotuje że ja krwawię już od 60 dni!!!

reklama
Rozmawiałam dziś dość długo z mamą w ważnej sprawie a wtedy dzwonili z invimedu. Koordynatorka na moje pytanie. I dostałam wiadomość że nie dodzwoniła się ale takie krwawienia przy braniu antykoncepcji są normalne ale jutro zadzwoni do mnie lekarz. Tylko niech ten lekarz odnotuje że ja krwawię już od 60 dni!!!
Masakra to jak lekarze podchodzą do pacjenta współczuję Ci tyle krwawisz i nikt nie zna przyczyny 🙄🙄🙄🙄 przecież to nie jest normalne 😔 ja dzisiaj miałam monitoring jest mały pęcherzyk 11mm dostałam nowe leki na prolaktyne może szybciej mi zbije dostinex jak norprolac i chyba odpuszczam kolejny monitoring w tym cyklu i zastrzyk na pęknięcie... bo niewiem czy jest sens przy wysokiej prolatynie 🤔

Invimed gdzie?? My się wybieramy w Poznaniu

Jak długo bierzesz anty?

A ja też krwawilam przed anty jak do niego poszłam. Mówiłam mu że krwawilam.caly poprzedni miesiąc.
A jak wpadnie na pomysł, że mam brać jeszcze jedno opakowanie anty, to mu to wybije z głowy i się nie zgodzę. Napewno pęcherzyk niepękniety mi zniknął już w trakcie poprzedniej miesiączki. I jest czysto w jajnikach. A ja nie będę się faszerować antykami nadal i krwawić kolejne 21 dni plus okres. 🤦🤦🤦

reklama
A ja też krwawilam przed anty jak do niego poszłam. Mówiłam mu że krwawilam.caly poprzedni miesiąc.
A jak wpadnie na pomysł, że mam brać jeszcze jedno opakowanie anty, to mu to wybije z głowy i się nie zgodzę. Napewno pęcherzyk niepękniety mi zniknął już w trakcie poprzedniej miesiączki. I jest czysto w jajnikach. A ja nie będę się faszerować antykami nadal i krwawić kolejne 21 dni plus okres. 🤦🤦🤦
Może spróbuj u innego lekarza

Do góry