reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
U mnie po Femarze w 20 dc pełno drobnicy i dwa większe pecherzyki ale nie rosną. Przez 5 dni powiększyły się o 1 mm wiec żeby nie zmarnować cyklu to dostałam olbrzymie ilości gonadotropin i w czwartek na podglad. Chyba od następnego cyklu dostanę podwójna dawkę femary bo jedna tabletka to dla mnie najwidoczniej za mało. Nie wiem czy w takim cyklu jak mój teraz ciąża jest w ogóle możliwa bo jaka jest jakość tych jajeczek skoro pecherzyki nie rosną :( No ale zobaczymy... tez mam już dola przez te starania :( nic się nie udaje!

Już w zasadzie jesteśmy zdecydowani na IVF ale daje sobie czas do grudnia i liczę na cud :( nie sądziłam ze to będzie takie trudne...

Hej dziewczyny a ja się zastanawiam czy jest sens brać zastrzyk ovitrelle na pęknięcie przy wysokiej prolaktynie drugi cykl brałam Clo lekarz kazał mi odstawić norprolac bo miałam piękny wynik w normie, odstawilam na miesiąc i prolaktyna w kosmos , jadę na monitoring w czwartek ale czy oby to ma sens żebym brała zastrzyk ? raczej dr mi nie wypisze coś tak czuję i dalej cykl w plecy bo kolejne miesiące będę zbijac prolaktyne 😔

Hej dziewczyny, nie było mnie tu z miesiąc. Zmieniłam gina, ten cykl bez „dopalaczy” w pełni monitorowany co dwa dni. Badania hormonalne w normie, wymazowka tez.
Owulacja była, pęcherzyk pękł, przytulanki były, dzis 24dc, 5dpo i progesteron 78,300 nmol/l przy normie do 75,9.
Myślicie ze coś z tego może być? Gin mówi żeby cierpliwie czekać... 🤦‍♀️😅 ale jak... 😂

Hej dziewczyny, nie było mnie tu z miesiąc. Zmieniłam gina, ten cykl bez „dopalaczy” w pełni monitorowany co dwa dni. Badania hormonalne w normie, wymazowka tez.
Owulacja była, pęcherzyk pękł, przytulanki były, dzis 24dc, 5dpo i progesteron 78,300 nmol/l przy normie do 75,9.
Myślicie ze coś z tego może być? Gin mówi żeby cierpliwie czekać... 🤦‍♀️😅 ale jak... 😂
Nigdy nie da się cierpliwie czekać ale jeszcze 4 dni dasz radę

reklama
Do góry