Manua
Fanka BB :)
No u mnie trochę ciężko. Byłam na terapi i chyba bez antydepresantow się nie obędzieJa dzisiaj 10..... Zostało 11. Nie ma tragedii. Damy radę :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie trochę ciężko. Byłam na terapi i chyba bez antydepresantow się nie obędzieJa dzisiaj 10..... Zostało 11. Nie ma tragedii. Damy radę :*
Nigdy nie da się cierpliwie czekać ale jeszcze 4 dni dasz radęHej dziewczyny, nie było mnie tu z miesiąc. Zmieniłam gina, ten cykl bez „dopalaczy” w pełni monitorowany co dwa dni. Badania hormonalne w normie, wymazowka tez.
Owulacja była, pęcherzyk pękł, przytulanki były, dzis 24dc, 5dpo i progesteron 78,300 nmol/l przy normie do 75,9.
Myślicie ze coś z tego może być? Gin mówi żeby cierpliwie czekać... ale jak...
Nie, nie, nie testuje najwczesniej w następna środę. Nie chce się zawieść robiąc to za wczesnieNigdy nie da się cierpliwie czekać ale jeszcze 4 dni dasz radę
Masz rację ale pamiętaj że mimo że wszystko poszlo książkowo nie zawsze oznacza to że się udaNie, nie, nie testuje najwczesniej w następna środę. Nie chce się zawieść robiąc to za wczesnie
Zdaje sobie z tego sprawę, nie pierwszy raz wiec staram się już nie nakrecacMasz rację ale pamiętaj że mimo że wszystko poszlo książkowo nie zawsze oznacza to że się uda
Trzymam kciuki żeby było dobrzeZdaje sobie z tego sprawę, nie pierwszy raz wiec staram się już nie nakrecac