reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Mimi ja też czasami zauważyłam ból ale to moim zdaniem normalne. U mnie podczas owulacji czasami nawet szybko usiąść nie mogę tak mnie wszystko w środku boli.

reklama
Dziewczyny pomożecie? To są wyniki mojego męża jest bardzo źle?

Załączniki

• IMG_20200619_195622.jpg
    IMG_20200619_195622.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 60
Dziewczyny... Mam wyniki męża i niewiem czy martwić się na zapas... Wysłałam MMS do ginekologa (prosił jak dawał skierowanie) o czekam na wiadomość a do tego czasu pewnie umrę z niewiedzy :( może któraś z Was będzie mniej więcej wiedziała czy jest dobrze...
Dziewczyny pomożecie? To są wyniki mojego męża jest bardzo źle?
Tu i tu tylko 1% prawidłowych plemników.
Obowiązkowo USG jąder. Dobre suplementy, luźne gacie, lepsza dieta i sport.

Witam w 1dc po Hsg sono. Niestety się nie udało, cykl był bezuwulacyjny. Teraz spróbuję zwiększyć clo z 0,5 do 1 przez połowę brania i później znowu 0,5. Pójdę na wizytę i zobaczy :) może drugi cykl pójdzie dobrze. Trzymam kciuki za resztę dziewczyn 😊

Dziewczyny mam głupie pytanie 😁 wcziraj byłam u ginekologa 5 dc i skierował mnie na środę na oddział na droznosc, mam być na czczo tyle wiem 😁 a odnośnie tego czy ja mam jakąś pidzame czy coś na przebranie wziąść ze sobą czy normalnie w ciuchach jak do badania mam dół ściągnąć? Wiem, że głupie ale denerwuje się, że się go wczoraj o to nie zapytałam, a nie mam pojęcia czy cis powinnam wziąć ze sobą.

Ja idę prywatnie i mam przyjść 20 minut przed, badanie Ok 10 minut i do domu :) a jak z badaniem na oddziale to zadzwoń do szpitala ...
Dziewczyny mam głupie pytanie 😁 wcziraj byłam u ginekologa 5 dc i skierował mnie na środę na oddział na droznosc, mam być na czczo tyle wiem 😁 a odnośnie tego czy ja mam jakąś pidzame czy coś na przebranie wziąść ze sobą czy normalnie w ciuchach jak do badania mam dół ściągnąć? Wiem, że głupie ale denerwuje się, że się go wczoraj o to nie zapytałam, a nie mam pojęcia czy cis powinnam wziąć ze sobą.

reklama
Tu i tu tylko 1% prawidłowych plemników.
Obowiązkowo USG jąder. Dobre suplementy, luźne gacie, lepsza dieta i sport.
Lekarz narazie nie daje szans... Na dzień dzisiejszy nawet na inseminacje nie mamy co liczyć :( w lipcu usg, wyniki z krwi i fertilman plus... Wakacje odpuszczamy bo i tak to byłby cud... Straciłam juz całkowicie nadzieję:(

Do góry