reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było ale co tu pisać jak porażka goni porażkę... Odpuściłam sobie clo itd.na 3 miesiące. Wysłałam męża na badania i okazuje się że u niego wszystko super więc podjelam decyzję żeby zrobić sobie drożność jajowodów... Dziś byłam na badniach krwi i moczu. Drożność będę miała robioną w poniedziałek. Lekarz również zalecił mi powrót do CLO tak aby udało się jeszcze w tym nowym cyklu. Czas pokaże co dalej.

reklama
To u was nie robi się wymazów do hsg? U mnie koniecznie i wyszła mi jakąś błaha bakteria i już histeria, że absolutnie, że antybiotyk, że globulki. Jakbym miała nie wiadomo co....

Ja miałam zrobiony wymaz... Ale wszytsko ok. Dodatkowo zalecił jeszcze badania jakby tego wszytskiego było mało tyle pieniędzy to wszytsko kosztuje.... Ile u was kosztuje drożność? Bo mój lekarz kasuje 800 zł

Mam wziąć antybiotyk. Robie to prywatnie wiec może dlatego. Jak miałam skierowanie do szpitala to kazali zrobić posiew.
To u was nie robi się wymazów do hsg? U mnie koniecznie i wyszła mi jakąś błaha bakteria i już histeria, że absolutnie, że antybiotyk, że globulki. Jakbym miała nie wiadomo co....

Mam wziąć antybiotyk. Robie to prywatnie wiec może dlatego. Jak miałam skierowanie do szpitala to kazali zrobić posiew.
Lekarka, właścicielka tej kliniki mogę nawet powiedzieć, ktora robi rozniste zabiegi bo mają sale zabiegowa powiedziała mi że posiew musi być, bo jeśli jest jakakolwiek bakteria to wraz z kontrastem przesunie się i zatka jajowody...

1cykl na lamettcie
10dc i 3 pęcherzyki 15mm. Endo 7mm Powinnam iść w pt zobaczyć jak rosną a może czy pękły ale nie mam jak... Więc w sobotę w ciemno wezmę zastrzyk to będzie 13dc

reklama
Do góry