reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
U mnie cisza, bo celebruje mój ostatni okres przed ciąża :) Żart przez łzy, dostałam dziś rano okres. Wiec za tydzień zrobię drożność i oby wszelkie moje nadzieje się sprawdziły i jeszcze w cyklu z drożnością zajść !!!!
Taki plan !!!
Oooo to będę mocno trzymała kciuki! :) musi się udać :) mój mąż jutro idzie na badanie nasienia i tez jestem ciekawa co wyniknie z tego :) ja juz jestem po clo ostatnia tabletkę wzięłam w poniedziałek, cykl bez monitoringu, myślę że owulacja jakoś w piątek powinna być więc działamy i mam nadzieję, ze będzie owocny cykl 😂😀 Buzka

Dziewczyny... Mam wyniki męża i niewiem czy martwić się na zapas... Wysłałam MMS do ginekologa (prosił jak dawał skierowanie) o czekam na wiadomość a do tego czasu pewnie umrę z niewiedzy :( może któraś z Was będzie mniej więcej wiedziała czy jest dobrze...

Załączniki

• IMG_20200618_220215.jpg
    IMG_20200618_220215.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 68
Dziewczyny... Mam wyniki męża i niewiem czy martwić się na zapas... Wysłałam MMS do ginekologa (prosił jak dawał skierowanie) o czekam na wiadomość a do tego czasu pewnie umrę z niewiedzy :( może któraś z Was będzie mniej więcej wiedziała czy jest dobrze...
Niestety jest za mała ilość prawidłowych plemniķów i tez mała ilość całkowita w ejakulacie

reklama
Dziewczyny czy wy w czasie około owulacyjnym odczuwanie dyskomfort podczas stosunku? Ja zauważyłam, że 1-3 dni przed owu strasznie mnie boli, jakby mnie rozrywał od środka, a są to nasze standrardowe pozycje... Później wraca wszystko do normy.
Czy to jest spowodowane tym, że szyjka się opuszcza?

Do góry