reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej dziewczyny 😁 własnie przebrnelam przez 584 karty 😁 Mam podobnie jak większość z Was, staramy się z mężem od 1,5 roku. Mam już syna z poprzedniego związku i byłam pewna, że druga ciąża to będzie chwila moment, a tu niestety 🤨 Jestem po 2 cyklu z Clo, powiem Wam, że po przeczytaniu tych wszystkich postów mocno rozjaśnilo mi się w GŁOWIE. Od paru dni miałam już dosyć starań, do momentu, kiecy trafiłam na Wasze forum. Mimo iż dzisuaj 29 dzień cylku i zaczynają się plamienia na @ to jesrem pozytywnie dzięki Wam nastawiona, że to będzie własnie ten cykl 😁😁😁 Pozdrawiam Was serdecznie i życzę tylko i wyłącznie dwóch kresek 😊😊😊
Witaj :) życzę w takim razie aby @się jednak nie pojawiła, a były 2 piękne kreseczki ♥️

reklama
Dziewczyny czy której normalnie rosły jajeczka po 0,5 clo i zwiększyła dawkę żeby mieć większe szanse na kilka jajeczek? Od 5-9 dc

Dziewczyny czy której normalnie rosły jajeczka po 0,5 clo i zwiększyła dawkę żeby mieć większe szanse na kilka jajeczek? Od 5-9 dc
Ja na 1 tabletce miałam jeden pęcherzyk. Po zwiększeniu dawki na 2 były 2, więc całkiem prawdopodobne, że i Ty będziesz miała więcej po zwiększeniu dawki :)

Dzień dobry,
Mi na 2 tabletkach dziennie rosło po 4 pecherzyki i z żadnego nic nie wyszło.

Teraz tez oczekuje na @. Temperatura pięknie spadła do 36,7.
Za tydzień pójdę na stół i zobaczymy czy to wina niedrożnych jajowodów.

Moja bratowa - 4 ciąża. Puste jajo. Na jutro ma skierowanie do szpitala i kolejne łyżeczkowanie. Straszne

Dziewczyny, jestem w 10dc a mój pęcherzyk ma 12mm. Lekarz tego nie skomentował, a ja sie zastanawiam czy to w normie. W poprzednim cyklu bralam clo i owu była juz wlasnie w 10dc, teraz zażywałam lamette 1x1

Dziewczyny, jestem w 10dc a mój pęcherzyk ma 12mm. Lekarz tego nie skomentował, a ja sie zastanawiam czy to w normie. W poprzednim cyklu bralam clo i owu była juz wlasnie w 10dc, teraz zażywałam lamette 1x1
Jest ok :) pęcherzyk rośnie 1-2mm na dobe.
Czyli w tym cyklu będziesz miała owu troszkę później pewnie coś około 15dc. Powinnaś jeszcze pójść do lekarza za 3 dni żeby zobaczyć czy jest tak jak piszę czyli czy rosną.

Jest ok :) pęcherzyk rośnie 1-2mm na dobe.
Czyli w tym cyklu będziesz miała owu troszkę później pewnie coś około 15dc. Powinnaś jeszcze pójść do lekarza za 3 dni żeby zobaczyć czy jest tak jak piszę czyli czy rosną.
Ide na monitoring w środę. Powiedział mi tez, ze rośnie mi jakiś mięśniak. Poczytalam trochę o tym w internecie i jestem załamana bo pisza o duzych problemach w zajscie w ciaze, a jak juz sie uda to bardzo szybko mozna poronic. Cały czas pod górkę[emoji24]

reklama
Do góry