reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
A co tu pisać.... Jak porażka za porażka
U mnie cisza, bo celebruje mój ostatni okres przed ciąża Żart przez łzy, dostałam dziś rano okres. Wiec za tydzień zrobię drożność i oby wszelkie moje nadzieje się sprawdziły i jeszcze w cyklu z drożnością zajść !!!!
Taki plan !!!
Taki plan !!!
Hej dziewczyny, co u Was? Cisza sie zrobiła
KiedyPytam
Fanka BB :)
Ja nie mam takiego optymizmu. Jutro pewnie skończy mi sie okres. Lekarz mi powiedział żeby dać sobie spokój z lekami, pregnylem w tym cyklu. I zdać się na naturę. Więc cykl idzie na straty bo ja nie mam owulacji w ogóle. A on liczy że będzie sama z siebie. No cyrk po prostu.
4 lipca pierwsza wizyta w klinice niepłodności.
4 lipca pierwsza wizyta w klinice niepłodności.
Ja sobie dzwonię radośnie do przychodni umawiać się na HSG a tu zonk !!!! Do odwołania nie robią tego badania. Mówię ze lekarz kazał, a oni ze to za dużo osob się angażuje bo i anastezjolog potrzebny. Ja krzyczę, ze biorę badanie bez !!! I zaraz telefon do mojego nowego lekarza. Helppp .... ufff, kazał się umówić na środę !!!
Kazał umówić się na środę na HSG czy do niego na wizyte?Ja sobie dzwonię radośnie do przychodni umawiać się na HSG a tu zonk !!!! Do odwołania nie robią tego badania. Mówię ze lekarz kazał, a oni ze to za dużo osob się angażuje bo i anastezjolog potrzebny. Ja krzyczę, ze biorę badanie bez !!! I zaraz telefon do mojego nowego lekarza. Helppp .... ufff, kazał się umówić na środę !!!
w środę o 12:20 mam badanie HSG.
Kazał umówić się na środę na HSG czy do niego na wizyte?
reklama
U mnie nie kazał robić posiewu. Tylko HCG, CRP, morfologie
Ja w poniedziałek dostałam @ w szoku nie byłam bo cykl bezowu
Też czekam na wizytę żeby zrobić wymazy przed HSG