Już się boję ciekawe jak moj organizm zareaguje na te tabletki..Dziewczyny moje 2 pęcherzyki bardzo mi teraz dokuczają tragedia. Wtorek środa to był taki ból ze nie mogłam nawet siedzieć. Korzystanie z toalety to była masakra. A o przytualnkach nawet nie wspomnę.
reklama
Trzymam kciuki i daj znaćPrzynajmniej Ci coś doskiera a u mnie cisza w jajnikach pewnie cykl bez owulacji zupełnie. Monitoring w sobotę..
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Ja dziś zaczęłam swoją przygodę z clo tzn dziś pierwsza tabletka. Cały cykl bez monitoringu więc zobaczymy czy się uda mocno wierzę, chociaż z miesiąca na miesiąc wiara spada pozdrawiam Was
Mam nadzieje, że będzie to Twój owocny cykl Też trzymam kciuki
DziękujęMam nadzieje, że będzie to Twój owocny cykl Też trzymam kciuki
KiedyPytam
Cześć dziewczyny. Ale mam wspaniały długi weekend. Miały być dwie kreski, a są bóle i @. I przy tym całym bólu serca i płaczu, wczoraj odwiedziny jednego noworodka. Jutro odwiedziny następnego noworodka..... Super po prostu....
Wesoła_Aga
Cześć dziewczyny. Ale mam wspaniały długi weekend. Miały być dwie kreski, a są bóle i @. I przy tym całym bólu serca i płaczu, wczoraj odwiedziny jednego noworodka. Jutro odwiedziny następnego noworodka..... Super po prostu....
Współczuje Wielka szkoda...
Kochana, cieszmy się noworodkami, mimo ze serce krzyczy z żalu. Ja jadę dziś odwiedzić moja bratowa. Jest w 4 !! ciąży. 3 poprzednie poroniła w 7-10 tygodniu. Teraz w 15 czerwca ma usg, ostatnio w 7 tc 3 dc tygodniu nie dało się usłyszeć tętna, wiec to usg jest decydujące. Czy jest tętno czy kolejne poronienie. Życie nie jest łatwe i kolorowe
Okazjonalnie
Początkująca w BB
Dziewczyny a ja po hsgsono myślałam że ten cykl będzie obiecujący, a tutaj pęcherzyki nie pekly, dostałam zastrzyk ale Gin powiedziała że ona nie widzi żeby była owulacja a były dwa piękne pęcherzyki ( czy jest dziewczyna która z clo 0,5 tabletki przechodziła na większa ilość? Jakie były rezultaty?
reklama
Monika231
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny własnie przebrnelam przez 584 karty Mam podobnie jak większość z Was, staramy się z mężem od 1,5 roku. Mam już syna z poprzedniego związku i byłam pewna, że druga ciąża to będzie chwila moment, a tu niestety Jestem po 2 cyklu z Clo, powiem Wam, że po przeczytaniu tych wszystkich postów mocno rozjaśnilo mi się w GŁOWIE. Od paru dni miałam już dosyć starań, do momentu, kiecy trafiłam na Wasze forum. Mimo iż dzisuaj 29 dzień cylku i zaczynają się plamienia na @ to jesrem pozytywnie dzięki Wam nastawiona, że to będzie własnie ten cykl Pozdrawiam Was serdecznie i życzę tylko i wyłącznie dwóch kresek