reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja w środę miałam potwierdzony pęknięty pęcherzyk wiec owulacja była wtorek/środa. Wczoraj delikatne różowe plamienie ...
No to ja podobnie. Wtorek środa owu więc dzisiaj 7-8 dzień po owulacji. Test negatywny. Od wczoraj plamienie. Wczoraj wzięłam hemorigen i nie krwawię, ale brudzenia takie mam. Dziś tez wzięłam hemorigen. Chce chociaz z okresem do piatku wytrwać bo biorę leki dopochwowe i chce je wybrać. Lekarz z kliniki niepłodności w e-wizycie powiedział mi że nie wiadomo skąd te plamienia, więc jak nawet lekko się złuszcza macica, to organizm sobie koduje że zbliża się miesiączka i zarodek się nie zagniezdzi.

WSPANIALE!!!!!!!

SZUKAM WROZKI, ZNACHORA, CUDOTWORCY NA DOLNYM SLASKU.
ZNA KTOS?

reklama
Ja pierwszy raz mam takie plamienia. Odrobinkę wczoraj wieczorem a dzisiaj plamka wielkości kropki nad i . Teraz czysto. We wcześniejszych ciążach nie miałam nic podobnego. Żadnych plamień. Temperatura 37. Kiedy by tu test zrobić ??? 10 dni po owulacji ?

No to ja podobnie. Wtorek środa owu więc dzisiaj 7-8 dzień po owulacji. Test negatywny. Od wczoraj plamienie. Wczoraj wzięłam hemorigen i nie krwawię, ale brudzenia takie mam. Dziś tez wzięłam hemorigen. Chce chociaz z okresem do piatku wytrwać bo biorę leki dopochwowe i chce je wybrać. Lekarz z kliniki niepłodności w e-wizycie powiedział mi że nie wiadomo skąd te plamienia, więc jak nawet lekko się złuszcza macica, to organizm sobie koduje że zbliża się miesiączka i zarodek się nie zagniezdzi.

WSPANIALE!!!!!!!

SZUKAM WROZKI, ZNACHORA, CUDOTWORCY NA DOLNYM SLASKU.
ZNA KTOS?

Ja pierwszy raz mam takie plamienia. Odrobinkę wczoraj wieczorem a dzisiaj plamka wielkości kropki nad i . Teraz czysto. We wcześniejszych ciążach nie miałam nic podobnego. Żadnych plamień. Temperatura 37. Kiedy by tu test zrobić ??? 10 dni po owulacji ?
No to temp ładna. Ja już mam 36,70.

Dziewczyny, mam wyniki :) myślę, że są ok?

Załączniki

• Screenshot_20200610_133844.jpg
    Screenshot_20200610_133844.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 65
Dziewczyny moje 2 pęcherzyki bardzo mi teraz dokuczają tragedia. Wtorek środa to był taki ból ze nie mogłam nawet siedzieć. Korzystanie z toalety to była masakra. A o przytualnkach nawet nie wspomnę.

reklama
Ja dziś zaczęłam swoją przygodę z clo tzn dziś pierwsza tabletka. Cały cykl bez monitoringu więc zobaczymy czy się uda:) mocno wierzę, chociaż z miesiąca na miesiąc wiara spada :( pozdrawiam Was 😘

Do góry