reklama
Kiedyś jak brałam bo brałam ranoDziewczyny, o ktorej godz zazwyczaj bierzecie clo? Chodzi mi o dawkowanie 1x1
KiedyPytam
Fanka BB :)
Serio dziewczyny ... Przytula ki były wczoraj po dwu dniówek przerwie, będą dzisiaj i jutro. Mąż ma dobre nasienie. Bynajmniej miał w październiku. Czy to będzie git? Jak o 17 wzięłam zastrzyk to może pyknac pęcherzyk rano o 5 albo później. Może też o 17 dopiero wieczorem. Bo może 12-48 h od pregnylu.
Mimi94
My robiliśmy 4 dni pod rząd i nic...
Serio dziewczyny ... Przytula ki były wczoraj po dwu dniówek przerwie, będą dzisiaj i jutro. Mąż ma dobre nasienie. Bynajmniej miał w październiku. Czy to będzie git? Jak o 17 wzięłam zastrzyk to może pyknac pęcherzyk rano o 5 albo później. Może też o 17 dopiero wieczorem. Bo może 12-48 h od pregnylu.
KiedyPytam
Ja to próbowałam już wszystko. Codziennie, dwa razy dziennie, raz dziennie, próbowaliśmy też co dwa dni. Albo co półtora dnia. Nic.........My robiliśmy 4 dni pod rząd i nic...
KiedyPytam
A jakie testy ciążowe z internetu polecacie. Ja chcę kupić więcej bo chce sprawdzić kiedy zniknie Pregnyl 5000. Żeby sobie potem nie robić cieniami nadzieji.
Mimi94
Mam jeszcze 4 dni do @ ale nie nastawiam się... Ja też już nie mam pomysłu co jeszcze zrobić. Od następnego cyklu Aromek ale nie liczę na cudJa to próbowałam już wszystko. Codziennie, dwa razy dziennie, raz dziennie, próbowaliśmy też co dwa dni. Albo co półtora dnia. Nic.........
KiedyPytam
Nie no ja to teraz w ogóle hardcorowy ryzyk fizyk. Więc nie uda się w tym cyklu napewno. Bo zawsze dupka brałam już od następnego dnia po zastrzyku. A teraz ten lekarz mówi, że oglądał ostatnio szkolenie z jakimś profesorem i ogólnie warszawscy profesorowie z jakiś klinik twierdzą że duphaston należy zacząć brać dopiero 3 dni po owu. No więc i on mówi że ich wyjaśnienia są racjonalne i o też tak będzie zalecał. I dupka dopiero biorę od piątku. Zobaczymy co mój organizm na to. Ciekawe kiedy okres dostanę. Pewnie jakoś w połowie przyszłego tygodnia Serio. Nie nastawia się w ogóle. Wręcz się zastanawiam.... Czy był sens pakować się tym pregnylem.
A jaką dawkę duphastonu będziesz brała?Nie no ja to teraz w ogóle hardcorowy ryzyk fizyk. Więc nie uda się w tym cyklu napewno. Bo zawsze dupka brałam już od następnego dnia po zastrzyku. A teraz ten lekarz mówi, że oglądał ostatnio szkolenie z jakimś profesorem i ogólnie warszawscy profesorowie z jakiś klinik twierdzą że duphaston należy zacząć brać dopiero 3 dni po owu. No więc i on mówi że ich wyjaśnienia są racjonalne i o też tak będzie zalecał. I dupka dopiero biorę od piątku. Zobaczymy co mój organizm na to. Ciekawe kiedy okres dostanę. Pewnie jakoś w połowie przyszłego tygodnia Serio. Nie nastawia się w ogóle. Wręcz się zastanawiam.... Czy był sens pakować się tym pregnylem.
reklama
RaisingHope
Początkująca w BB
Staramy się od 2018 roku.
Mam jeden niedrożny jajowód po cp.
Na chlamydię nic nie robiłam.
I u mnie cisza....
Może warto zrobić, podobno często nie daje żadnych objawów..
Ja się czuje fatalnie. To już 29dc i 17dpo.. tego jeszcze nie było.. w poprzednich cyklach okres zawsze zaczynał się 15dpo. Nachodzą mnie fale bólu w podbrzuszu, myślałam dziś że nie wysiedze w pracy. Cały czas myślałam, że to już @ ale do tej pory nic. Jutro rano będę powtarzać test