reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej dziewczyny,
u mnie 4 cykl na stymulacji zakończył się właśnie porażką.. 3 pęknięte pęcherzyki nic nie pomogły. Wczoraj rano powtarzałam test bo już 18dpo i dalej nic, byłam na USG popołudniu, brak torbieli, gin miała jeszcze nadzieję bo mówi, że endo bardzo ładne i żebym dziś zrobiła bete z krwi. W nocy plany się zmieniły bo zaczęła się @ i rozwiała wszystkie wątpliwości..

Ściskam wszystkie co jeszcze mają nadzieję w aktualnym cyklu! [emoji847]
Ale przyszła @ i nadchodzi kolejna szansa [emoji123]
A ja mam 28dc i niepęknięty pęcherzyk mimo, że jest plyn i brałam ovitrelle 15dni temu... Do @ daleko bo endo dopiero ok 7...

reklama
Witam Kobiety, jestem po hsg sono, obecnie 5 cykl z clo. Może to hsg coś ruszy.. Ale powoli tracę nadzieję. Ja i mąż zdrowi. Jedynie mam niedoczynność i hasimoto ale w normie. 20 powinna dostać okres. Ktoś wtedy testuje? :)

Pęcherzyk pękł. Pięknie. Torbieli żadnej nie ma. Pięknie.... Tylko lepiej żeby tej ciąży nie było. Nie nadaje się na badanie droznosci- absolutnie.
W poniedziałek robiłam biocenozę. Wyszedł mi cały pakiet bakterii. Coli i enterococcus nieliczne, w sumie nieszkodliwe.
Ale mam bakterie paciorkowca typu B. I ona mówi że ta bakteria powoduje poronienia i wczesne porody.
Ogólnie jeśli zajde w ciążę na dniach to dziecku nic nie grozi ale grozi poronieniem. Mam od jutra brać globulki specjalnie robione i one nie szkodzą jeśli zajde w ciążę wręcz pomoga. Ale też jeśli dostanę okres dostałam antybiotyk doustnie. No i mąż się musi zbadać bo nie wiadomo skąd to nadkażenie. .... Jestem zalamana :( napiszę dziś na eporade do mojego gina bo ta lekarka powiedziała żebym nawet dupka nie brała w tym cyklu...

Najgorsze jest to, że ja jakoś objawów nie miałam od tego. Z dwa razy w poprzednim cyklu ukluło mnie w srodku w pochwie aż się zgielam i tyle. Na badaniu też lekarze nic nie wiedzieli. Cholera..... Nie wiem co robić... Chciałabym brać dupka żeby się może udało, ale z drugiej strony strach..... I ta drożność poszła sie rypac.... Dramat :(((

reklama
Do góry