reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej dziewczyny,
u mnie 4 cykl na stymulacji zakończył się właśnie porażką.. 3 pęknięte pęcherzyki nic nie pomogły. Wczoraj rano powtarzałam test bo już 18dpo i dalej nic, byłam na USG popołudniu, brak torbieli, gin miała jeszcze nadzieję bo mówi, że endo bardzo ładne i żebym dziś zrobiła bete z krwi. W nocy plany się zmieniły bo zaczęła się @ i rozwiała wszystkie wątpliwości..

Ściskam wszystkie co jeszcze mają nadzieję w aktualnym cyklu! [emoji847]
Ale przyszła @ i nadchodzi kolejna szansa [emoji123]
A ja mam 28dc i niepęknięty pęcherzyk mimo, że jest plyn i brałam ovitrelle 15dni temu... Do @ daleko bo endo dopiero ok 7...

reklama
Witam Kobiety, jestem po hsg sono, obecnie 5 cykl z clo. Może to hsg coś ruszy.. Ale powoli tracę nadzieję. Ja i mąż zdrowi. Jedynie mam niedoczynność i hasimoto ale w normie. 20 powinna dostać okres. Ktoś wtedy testuje? :)

Pęcherzyk pękł. Pięknie. Torbieli żadnej nie ma. Pięknie.... Tylko lepiej żeby tej ciąży nie było. Nie nadaje się na badanie droznosci- absolutnie.
W poniedziałek robiłam biocenozę. Wyszedł mi cały pakiet bakterii. Coli i enterococcus nieliczne, w sumie nieszkodliwe.
Ale mam bakterie paciorkowca typu B. I ona mówi że ta bakteria powoduje poronienia i wczesne porody.
Ogólnie jeśli zajde w ciążę na dniach to dziecku nic nie grozi ale grozi poronieniem. Mam od jutra brać globulki specjalnie robione i one nie szkodzą jeśli zajde w ciążę wręcz pomoga. Ale też jeśli dostanę okres dostałam antybiotyk doustnie. No i mąż się musi zbadać bo nie wiadomo skąd to nadkażenie. .... Jestem zalamana :( napiszę dziś na eporade do mojego gina bo ta lekarka powiedziała żebym nawet dupka nie brała w tym cyklu...

Najgorsze jest to, że ja jakoś objawów nie miałam od tego. Z dwa razy w poprzednim cyklu ukluło mnie w srodku w pochwie aż się zgielam i tyle. Na badaniu też lekarze nic nie wiedzieli. Cholera..... Nie wiem co robić... Chciałabym brać dupka żeby się może udało, ale z drugiej strony strach..... I ta drożność poszła sie rypac.... Dramat :(((

reklama
Do góry