Podczas wywiadu lekarz teoretycznie to wykluczył bo nie było żadnych czynników do zapychania. Ale być może zrobię.
Ale po tych dwóch ciążach mogło.cos się zapchac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale po tych dwóch ciążach mogło.cos się zapchac.
może z tego drugiego pęcherzyka coś będzie?Ja 13dni po zastrzyku, 12dpo, 3dni po ostrym bólu brzucha i nic... Biel jakiej jeszcze nie było... [emoji25] Był pecherzyk, był zastrzyk, była owulacja, były starania, witaminy, bez plamień a i tak dupa...
Masz takie endo jak jak.może z tego drugiego pęcherzyka coś będzie?
Dziewczyny byłam u lekarza cykl bez owulacyjny ale endo 12mm! Czyli potwierdzam że wino i migdały działają Po clo miałam 4-6mm. Od jakiegoś miesiąca kupiłam 1kg migdałów i jem co jakiś czas, jak mi się przypomni
Haha no tak dość często się zdarza.Masz takie endo jak jak.
Nie pitol że bezowulacyjny.
Wiesz ile tu ciąż z cykli bezowulacyjnych?
uuu:/Mi odwołali monitoring. Bo jeden z pracowników ma wątpliwy test przesiewowy. Muszę coś innego wymyślić.
Poszukaj innego w miescieMi odwołali monitoring. Bo jeden z pracowników ma wątpliwy test przesiewowy. Muszę coś innego wymyślić.
Poszukaj innego w miescie