Czyli tak samo jak u mnie ale czytałam trochę i faktycznie są często opinie, że robi się 3 jednym ciągiem, ciekawe co przemawia za jednym i za drugim. W ulotce Clo jest info o przerwie po 3 miesiącach.. To jest mój drugi cykl z Clo, wcześniej brałam dwa cykle sam Aromek. Zapytam chyba gina przy wizycie jak z tym Clo..
A robiłaś może badania na drożność i chlamydię? Długo się staracie? Ja mam te badania w dalszej perspektywie jak w tych 6 cyklach się nie uda. Niektórym to przychodzi tak bezproblemowo, zaczynają starania i następny miesiąc ciąża, nie mówiąc już o wszystkich wpadkach.
Dopóki nie przyjdzie @ złudzenia szaleją
u mnie dziś dalej cisza
Ja bym próbowała jednak iść w tą stronę, żeby to wspomóc.. skoro mówisz, że same pęcherzyki nie pękają to czemu temu nie pomóc i mieć trochę większą pewność, że do owulacji dojedzie. Z tego co rozumiem to działanie tych zastrzyków też ma wspomóc procesy końcowe dojrzewania pęcherzyka. Może właśnie warto skonsultować to z innym lekarzem albo skorzystać z pomocy jakiejś kliniki leczenia niepłodności. Trzymam za Ciebie kciuki