reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Serio dziewczyny ... Przytula ki były wczoraj po dwu dniówek przerwie, będą dzisiaj i jutro. Mąż ma dobre nasienie. Bynajmniej miał w październiku. Czy to będzie git? Jak o 17 wzięłam zastrzyk to może pyknac pęcherzyk rano o 5 albo później. Może też o 17 dopiero wieczorem. Bo może 12-48 h od pregnylu.
Będzie git.
Jaką mąż ma morfologie?

reklama
Jestem załamana... 2 tyg temu pęcherzyk 20mm i ovitrelle, tydzień temu pęcherzyk 17mm i płyn, dzisiaj 25mm i płyn... Endo ok 7... A @ ma być za 4 dni.... Nie kumam...

Nie no ja to teraz w ogóle hardcorowy ryzyk fizyk. Więc nie uda się w tym cyklu napewno. Bo zawsze dupka brałam już od następnego dnia po zastrzyku. A teraz ten lekarz mówi, że oglądał ostatnio szkolenie z jakimś profesorem i ogólnie warszawscy profesorowie z jakiś klinik twierdzą że duphaston należy zacząć brać dopiero 3 dni po owu. No więc i on mówi że ich wyjaśnienia są racjonalne i o też tak będzie zalecał. I dupka dopiero biorę od piątku. Zobaczymy co mój organizm na to. Ciekawe kiedy okres dostanę. Pewnie jakoś w połowie przyszłego tygodnia :D Serio. Nie nastawia się w ogóle. Wręcz się zastanawiam.... Czy był sens pakować się tym pregnylem.
Ja miałam zastrzyk w środę a luteinę od soboty i pykło wtedy

U mnie już po owulacji. A mam 13 dc. Ostatnie przytulanie było we wtorek rano, wiec nie wiem czy się załapało :)

Strasznie szybko poszło. Jak ten cykl nie pójdzie to idę zrobić ta drożność, bo nic innego nie przychodzi nam do głowy.

reklama
Hej dziewczyny,
u mnie 4 cykl na stymulacji zakończył się właśnie porażką.. 3 pęknięte pęcherzyki nic nie pomogły. Wczoraj rano powtarzałam test bo już 18dpo i dalej nic, byłam na USG popołudniu, brak torbieli, gin miała jeszcze nadzieję bo mówi, że endo bardzo ładne i żebym dziś zrobiła bete z krwi. W nocy plany się zmieniły bo zaczęła się @ i rozwiała wszystkie wątpliwości..

Ściskam wszystkie co jeszcze mają nadzieję w aktualnym cyklu! 🤗

Do góry