reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Serio dziewczyny ... Przytula ki były wczoraj po dwu dniówek przerwie, będą dzisiaj i jutro. Mąż ma dobre nasienie. Bynajmniej miał w październiku. Czy to będzie git? Jak o 17 wzięłam zastrzyk to może pyknac pęcherzyk rano o 5 albo później. Może też o 17 dopiero wieczorem. Bo może 12-48 h od pregnylu.
Będzie git.
Jaką mąż ma morfologie?

reklama
Jestem załamana... 2 tyg temu pęcherzyk 20mm i ovitrelle, tydzień temu pęcherzyk 17mm i płyn, dzisiaj 25mm i płyn... Endo ok 7... A @ ma być za 4 dni.... Nie kumam...

Nie no ja to teraz w ogóle hardcorowy ryzyk fizyk. Więc nie uda się w tym cyklu napewno. Bo zawsze dupka brałam już od następnego dnia po zastrzyku. A teraz ten lekarz mówi, że oglądał ostatnio szkolenie z jakimś profesorem i ogólnie warszawscy profesorowie z jakiś klinik twierdzą że duphaston należy zacząć brać dopiero 3 dni po owu. No więc i on mówi że ich wyjaśnienia są racjonalne i o też tak będzie zalecał. I dupka dopiero biorę od piątku. Zobaczymy co mój organizm na to. Ciekawe kiedy okres dostanę. Pewnie jakoś w połowie przyszłego tygodnia :D Serio. Nie nastawia się w ogóle. Wręcz się zastanawiam.... Czy był sens pakować się tym pregnylem.
Ja miałam zastrzyk w środę a luteinę od soboty i pykło wtedy

U mnie już po owulacji. A mam 13 dc. Ostatnie przytulanie było we wtorek rano, wiec nie wiem czy się załapało :)

Strasznie szybko poszło. Jak ten cykl nie pójdzie to idę zrobić ta drożność, bo nic innego nie przychodzi nam do głowy.

reklama
Hej dziewczyny,
u mnie 4 cykl na stymulacji zakończył się właśnie porażką.. 3 pęknięte pęcherzyki nic nie pomogły. Wczoraj rano powtarzałam test bo już 18dpo i dalej nic, byłam na USG popołudniu, brak torbieli, gin miała jeszcze nadzieję bo mówi, że endo bardzo ładne i żebym dziś zrobiła bete z krwi. W nocy plany się zmieniły bo zaczęła się @ i rozwiała wszystkie wątpliwości..

Ściskam wszystkie co jeszcze mają nadzieję w aktualnym cyklu! 🤗

Do góry