reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Kochane wspieraczki 🥰🥰🥰 takie slowa daja nadzieje, Maciejka a u Ciebie dlugo starania? U mnie w maju mija rok ale nie wiem czy liczyc pol roku stracone na tego polipa ktory zostal pominiety przez lekarza...
U mnie 2 lata, w tym pół roku antykoncepcji na wyciszenie jajników 😊
Od kwietnia tego roku ponowne starania. Pierwszy cykl po odstawieniu anty bezowocny. Od maja pierwszy cykl z CLO. Pęcherzyk urósł i sam pękł 😊
Czekam na efekty. Nie nastawiam się. Jak się nie uda są kolejne cykle 😊 W końcu kiedyś się uda 😉
Trzymam za nas wszystkie dziewczyny kciuki ✊✊✊

U mnie 2 lata, w tym pół roku antykoncepcji na wyciszenie jajników 😊
Od kwietnia tego roku ponowne starania. Pierwszy cykl po odstawieniu anty bezowocny. Od maja pierwszy cykl z CLO. Pęcherzyk urósł i sam pękł 😊
Czekam na efekty. Nie nastawiam się. Jak się nie uda są kolejne cykle 😊 W końcu kiedyś się uda 😉
Trzymam za nas wszystkie dziewczyny kciuki ✊✊✊
Jejku jakie cudowne nastawienie 🥰🥰🥰 kobieto skad Ty bierzesz energie, u mnie niby nie ma jakichs ekstra dolow ale jak przyjdzie @ to pare dni z d... :(

Jejku jakie cudowne nastawienie 🥰🥰🥰 kobieto skad Ty bierzesz energie, u mnie niby nie ma jakichs ekstra dolow ale jak przyjdzie @ to pare dni z d... :(
Kochana płacz i nerwy w niczym nie pomagają, już je przerobiłam. Oczywiście jeśli przychodzi @, pojawia się smutek ale wiem, że robię wszystko co w mojej mocy żeby mieć dziecko. Wiem, jak nam wszystkim jest ciężko, ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu i tyle. Ja w tym roku kończę 30 lat. Wokół mnie są koleżanki, które albo mają małe bobasy albo są w ciąży. Cieszę się ich szczęściem. Taki mój urok, że nic w życiu nie przychodziło mi łatwo, więc czemu miałoby być tym razem inaczej. Trzeba cieszyć się z tego, co się ma. Ja mam nadzieję, że kiedyś zostanę mamą. Są pary, które nigdy nie będą mogły mieć dzieci, bo np. kobiety przeszły ciężkie choroby, w wyniku których nie zajdą nigdy w ciążę. One nawet nie mogą mieć tej nadziei. Bardzo jest to smutne. Ja się cieszę, że tą nadzieję mam. Mocno wierzę, że kiedyś nam wszystkim się uda. Walczymy dziewczyny do końca ❤

Moj maz powtarza to samo, wiadomo to facet, on nie czuje jak kobieta ale ma bardz podobne podejscie...robimy wszystko co w naszej mocy, dajemy z siebie wszystko, nie bedziemy mogly powiedziec ze niv w tym kierunku nie robilysmy... 👍
Ja w tym roku koncze 32 lata i mam pretensje do siebie samej ze tak zwlekalam... Zawsze sie dziwilam kolezankom z pracy ze maja takie problemy, bylo to dla mnie nienaturalne i nigdy nie myslalam ze tez mnie to dotknie..

Moj maz powtarza to samo, wiadomo to facet, on nie czuje jak kobieta ale ma bardz podobne podejscie...robimy wszystko co w naszej mocy, dajemy z siebie wszystko, nie bedziemy mogly powiedziec ze niv w tym kierunku nie robilysmy... 👍
Ja w tym roku koncze 32 lata i mam pretensje do siebie samej ze tak zwlekalam... Zawsze sie dziwilam kolezankom z pracy ze maja takie problemy, bylo to dla mnie nienaturalne i nigdy nie myslalam ze tez mnie to dotknie..
Czasu nie cofniesz. Miej nadzieję, walcz i się nie poddawaj 😘

Dziewczyny moja głowa tego nie ogarnia.
Dzwoni do mnie wczoraj moja bratowa prosi mnie żebym ja umówiła do mojego doktorka. Pytam co się stało , i mówi że 2 miesiące spóźnia się jej @ . Ja w szoku nie wiem ci powiedzieć. Zrobila test oczywiście piękne 2 kreski. Umówiłam ja na wizytę , pojechałam , wychodzi od gina i mi mówi 14 tydzień. A mnie jak by ktoś w łeb strzelił kijem . Nie starali się, che chciała teraz dziecko mówi ze to wpadka . Ja przepłakałam całą noc . Nie mogę pojąć tego jak to jest ze ktoś nie chce i ma a my wszystkie co tego pragniemy ciągle widzimy biel na testach , męczymy się z lekami , zastrzykami , badania , wizyty . Proszę może któraś z was powiec co my robimy nie tak bo przecież szlak może trafić
Też tego nie pojmuje. Przeplakalam trzy ciąże w rodzinie. Co prawda wszystkie wystarane ale takie raz dwa drugi trzeci cykl i już. A ja co? A ja pewnie od wakacji in vitro. Będe was musiała opuścić :( i udać się do forum "in vitro" .

Cześć. Ja staram się dwa lata o ciążę i nic. Mam niski progesteron, narzeczony ma dobre nasienie. 8 lat temu chorowałam na niedoczynność tarczycy od tego czasu wyniki są w normie. Nie mam pcos ani nic, tylko ten progesteron. Ręce opadają już. Wszystkie koleżanki mają dzieci lub są w ciąży. Dodam że mam 23 lata więc dobry wiek. Już nie mam siły

reklama
Cześć. Ja staram się dwa lata o ciążę i nic. Mam niski progesteron, narzeczony ma dobre nasienie. 8 lat temu chorowałam na niedoczynność tarczycy od tego czasu wyniki są w normie. Nie mam pcos ani nic, tylko ten progesteron. Ręce opadają już. Wszystkie koleżanki mają dzieci lub są w ciąży. Dodam że mam 23 lata więc dobry wiek. Już nie mam siły
Badasz progesteron i jest niski. A robiłaś monitoring? Ja najpierw badałam progesteron i był zerowy. Potem się okazało że jest zerowy bo nie ma.owulacji. jak mam owulację jest wyższy ale dalej słaby niestety.... Ale przy owulacji jest 16 a nie 0,1 tak jak w poprzednich miesiącach.

Do góry