Hej Dziewczyny. Nie nadrobię was ale nie długo dołączę ponownie. Dzisiaj się okazało że serduszko nie bije. 9 tydzień. Jutro kładę się do szpitala.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się mocno!!!!!!Hej Dziewczyny. Nie nadrobię was ale nie długo dołączę ponownie. Dzisiaj się okazało że serduszko nie bije. 9 tydzień. Jutro kładę się do szpitala.
Rety...... Tak mi przykro jeszcze chwila i by było dobrze... Trzymaj się.... Strasznie mi przykro.bo pamiętam jak się cieszyłas. Jesteśmy z Tobą:*:*:*Hej Dziewczyny. Nie nadrobię was ale nie długo dołączę ponownie. Dzisiaj się okazało że serduszko nie bije. 9 tydzień. Jutro kładę się do szpitala.
Przykro miHej Dziewczyny. Nie nadrobię was ale nie długo dołączę ponownie. Dzisiaj się okazało że serduszko nie bije. 9 tydzień. Jutro kładę się do szpitala.
Ja pierdziele jakie to wszystko przykre . Trzymaj się kochana . Człowiek tyle się stara jak wkoncu się uda to coś musi się posypać.Hej Dziewczyny. Nie nadrobię was ale nie długo dołączę ponownie. Dzisiaj się okazało że serduszko nie bije. 9 tydzień. Jutro kładę się do szpitala.
Mam to samo, tylko na przemian prawy i lewy dają o sobie znać, a zwłaszcza lewy. Może to jakieś zmiany hormonalneDziewczyny dzisiaj mój 21 dc i dalej czuje delikatne klocie prawego jajnika czy to normalne ????
W poprzednim cyklu tak nie miałamMam to samo, tylko na przemian prawy i lewy dają o sobie znać, a zwłaszcza lewy. Może to jakieś zmiany hormonalne