reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Dziewczyny, podobno clo psuje endometrium, wydaje mi się że letrozol też mi psuje bo przez 8 dni urosło tylko 1 mm i jeszcze jest zwężone a wcześniej przez 5 dni urosło 2 mm (miałam kilka usg). Jak sobie z tym radzicie?
Ja mam brać acard ale czy sam on wystarczy??

Dziewczyny, podobno clo psuje endometrium, wydaje mi się że letrozol też mi psuje bo przez 8 dni urosło tylko 1 mm i jeszcze jest zwężone a wcześniej przez 5 dni urosło 2 mm (miałam kilka usg). Jak sobie z tym radzicie?
Ja mam brać acard ale czy sam on wystarczy??
Czerwone wino i morele

Nie mam jeszcze FT4...
Co myślicie? Prolaktyna nie za wysoka?

Tsh 1.84mlU/L
Ft3 3.22pg/ml
Prolaktyna 23.6ng/ml
Progesteron 2.06ng/ml

Nie mam jeszcze FT4...
Co myślicie? Prolaktyna nie za wysoka?

Tsh 1.84mlU/L
Ft3 3.22pg/ml
Prolaktyna 23.6ng/ml
Progesteron 2.06ng/ml
Wysoka! Prolaktyne należy powtórzyć bo ona szybko skacze. Przed badaniem trzeba usiąść na 15min, dzień wcześniej nie uprawiać sportu i seksu

Hej. Ja się wyłączyłam trochę bo walczymy o taty życie. Jak tam bidulko. Okres przyszedł że robiłaś badania? A mieści ci się ta prolaktyna w normach ?
Co z tatą??

To są moje wyniki.
Tsh 1.84mlU/L (0.27-4.2)
Ft3 3.22pg/ml (2.0-4.4)
FT4 0.95ng/dl (0.93-1.71)
Prolaktyna 23.6ng/ml (6-29.9)
Progesteron 2.06ng/ml

Plamienie dostałam w pt 13dpo ale do dzisiaj to jest tylko minimalne plamienie... A jak Aromek??

Dziewczyny jestem w szoku...
13dpo (piątek 6.03) beta 0.2 i dostałam plamienie. Więc myślałam, że @ się rozkręca więc liczę pt jako 1dc. Dzisiaj nadal plamie ale to minimalnie. Właśnie wracam z USG a gin do mnie, że mam endo 10 i pęcherzyk 11 i wszystko wskazuje, że idzie mi owulacja... Kazała wziąć Clo i działać [emoji134][emoji134][emoji134]

reklama
Dziewczyny jestem w szoku...
13dpo (piątek 6.03) beta 0.2 i dostałam plamienie. Więc myślałam, że @ się rozkręca więc liczę pt jako 1dc. Dzisiaj nadal plamie ale to minimalnie. Właśnie wracam z USG a gin do mnie, że mam endo 10 i pęcherzyk 11 i wszystko wskazuje, że idzie mi owulacja... Kazała wziąć Clo i działać [emoji134][emoji134][emoji134]
Nie ogarniam ludzkiego organizmu [emoji134][emoji854]

Do góry