12 dc od czasu stymulacji a w rzeczywistości 25 dc, bo zaczęłam stymulacje od 16 dcA który to dzień cyklu masz że już po owu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12 dc od czasu stymulacji a w rzeczywistości 25 dc, bo zaczęłam stymulacje od 16 dcA który to dzień cyklu masz że już po owu?
Czerwone wino i moreleDziewczyny, podobno clo psuje endometrium, wydaje mi się że letrozol też mi psuje bo przez 8 dni urosło tylko 1 mm i jeszcze jest zwężone a wcześniej przez 5 dni urosło 2 mm (miałam kilka usg). Jak sobie z tym radzicie?
Ja mam brać acard ale czy sam on wystarczy??
Wysoka! Prolaktyne należy powtórzyć bo ona szybko skacze. Przed badaniem trzeba usiąść na 15min, dzień wcześniej nie uprawiać sportu i seksuNie mam jeszcze FT4...
Co myślicie? Prolaktyna nie za wysoka?
Tsh 1.84mlU/L
Ft3 3.22pg/ml
Prolaktyna 23.6ng/ml
Progesteron 2.06ng/ml
Tak byłoWysoka! Prolaktyne należy powtórzyć bo ona szybko skacze. Przed badaniem trzeba usiąść na 15min, dzień wcześniej nie uprawiać sportu i seksu
Tak było
Co z tatą??Hej. Ja się wyłączyłam trochę bo walczymy o taty życie. Jak tam bidulko. Okres przyszedł że robiłaś badania? A mieści ci się ta prolaktyna w normach ?
Nie ogarniam ludzkiego organizmu [emoji134][emoji854]Dziewczyny jestem w szoku...
13dpo (piątek 6.03) beta 0.2 i dostałam plamienie. Więc myślałam, że @ się rozkręca więc liczę pt jako 1dc. Dzisiaj nadal plamie ale to minimalnie. Właśnie wracam z USG a gin do mnie, że mam endo 10 i pęcherzyk 11 i wszystko wskazuje, że idzie mi owulacja... Kazała wziąć Clo i działać [emoji134][emoji134][emoji134]