reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Dziewczyny, podobno clo psuje endometrium, wydaje mi się że letrozol też mi psuje bo przez 8 dni urosło tylko 1 mm i jeszcze jest zwężone a wcześniej przez 5 dni urosło 2 mm (miałam kilka usg). Jak sobie z tym radzicie?
Ja mam brać acard ale czy sam on wystarczy??

Dziewczyny, podobno clo psuje endometrium, wydaje mi się że letrozol też mi psuje bo przez 8 dni urosło tylko 1 mm i jeszcze jest zwężone a wcześniej przez 5 dni urosło 2 mm (miałam kilka usg). Jak sobie z tym radzicie?
Ja mam brać acard ale czy sam on wystarczy??
Czerwone wino i morele

Nie mam jeszcze FT4...
Co myślicie? Prolaktyna nie za wysoka?

Tsh 1.84mlU/L
Ft3 3.22pg/ml
Prolaktyna 23.6ng/ml
Progesteron 2.06ng/ml

Nie mam jeszcze FT4...
Co myślicie? Prolaktyna nie za wysoka?

Tsh 1.84mlU/L
Ft3 3.22pg/ml
Prolaktyna 23.6ng/ml
Progesteron 2.06ng/ml
Wysoka! Prolaktyne należy powtórzyć bo ona szybko skacze. Przed badaniem trzeba usiąść na 15min, dzień wcześniej nie uprawiać sportu i seksu

Hej. Ja się wyłączyłam trochę bo walczymy o taty życie. Jak tam bidulko. Okres przyszedł że robiłaś badania? A mieści ci się ta prolaktyna w normach ?
Co z tatą??

To są moje wyniki.
Tsh 1.84mlU/L (0.27-4.2)
Ft3 3.22pg/ml (2.0-4.4)
FT4 0.95ng/dl (0.93-1.71)
Prolaktyna 23.6ng/ml (6-29.9)
Progesteron 2.06ng/ml

Plamienie dostałam w pt 13dpo ale do dzisiaj to jest tylko minimalne plamienie... A jak Aromek??

Dziewczyny jestem w szoku...
13dpo (piątek 6.03) beta 0.2 i dostałam plamienie. Więc myślałam, że @ się rozkręca więc liczę pt jako 1dc. Dzisiaj nadal plamie ale to minimalnie. Właśnie wracam z USG a gin do mnie, że mam endo 10 i pęcherzyk 11 i wszystko wskazuje, że idzie mi owulacja... Kazała wziąć Clo i działać [emoji134][emoji134][emoji134]

reklama
Dziewczyny jestem w szoku...
13dpo (piątek 6.03) beta 0.2 i dostałam plamienie. Więc myślałam, że @ się rozkręca więc liczę pt jako 1dc. Dzisiaj nadal plamie ale to minimalnie. Właśnie wracam z USG a gin do mnie, że mam endo 10 i pęcherzyk 11 i wszystko wskazuje, że idzie mi owulacja... Kazała wziąć Clo i działać [emoji134][emoji134][emoji134]
Nie ogarniam ludzkiego organizmu [emoji134][emoji854]

Do góry