reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Oj no to kicha...
Krótkie cykle wcale nie są takie dobre, bo jak owu się przesuwa to pęcherzyk może (niby) nie zdążyć urosnąć... albo w ogóle nie dojdzie do owu...
Krótkie cykle wcale nie są takie dobre, bo jak owu się przesuwa to pęcherzyk może (niby) nie zdążyć urosnąć... albo w ogóle nie dojdzie do owu...
kicha jak nic .... a mnie już piersi nawet bolały, wyjątkowo w tym cyklu przede mną ciężki okres wiec podejrzewam ze ten wczesny okres to wynik stresu
Trudno, kolejny cykl przede mną .
Trudno, kolejny cykl przede mną .
Oj no to kicha...
KiedyPytam
Hej dziewczyny. Dół psychiczny dzień numer 3 dzisiaj zaczęłam brać Aromek. Powiedzcie mi czy inofolik można pić razem z tym? Czy lepiej nie kombinować?
I drugie pytanko czy mogę brać tez wiesiołek?
I jeszcze sprawa ... Muli mnie okropnie, niedobrze mi. Możliwe że to od tego Aromka?
I jeszcze sprawa ... Muli mnie okropnie, niedobrze mi. Możliwe że to od tego Aromka?
Można brać infolik i wiesiołek.Hej dziewczyny. Dół psychiczny dzień numer 3 dzisiaj zaczęłam brać Aromek. Powiedzcie mi czy inofolik można pić razem z tym? Czy lepiej nie kombinować?
Skoro dziś 1 tabletka to wątpię aby to było przez Aromek, ale kto wie? Niby mdłości są wyszczególnione na ulotce. Bierz do posiłku, żeby żołądka nie obciążać. Pij dużo wody.
KiedyPytam
Dzieki a ty kiedy zaczynasz? Który masz dzień cyklu?Można brać infolik i wiesiołek.
Skoro dziś 1 tabletka to wątpię aby to było przez Aromek, ale kto wie? Niby mdłości są wyszczególnione na ulotce. Bierz do posiłku, żeby żołądka nie obciążać. Pij dużo wody.
14 dc już swoje zjadłamDzieki a ty kiedy zaczynasz? Który masz dzień cyklu?
KiedyPytam
Oooo no to mow jak ci tam porosły po nim14 dc już swoje zjadłam
Podpinam się pod pytanie
Oooo no to mow jak ci tam porosły po nim
reklama
Wstyd przyznać, ale nie wiem :/ miałam taką przygodę, że poszłam do lekarki w 10dc i dupa - urlop miała do dziś. No to ok myślę trudno pójdę dziś czyli w 14dc zobaczy czy coś jest lub było. Dziś poszłam, a tam kartka że od dziś do 15 nieczynne z powodu choroby.... :/Oooo no to mow jak ci tam porosły po nim