reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja dostałam dziś okres ... tadammmm ... cykl trwał 24 dni. I jak tu w ciąże zachodzić ??? Tylko ja się zdałam na naturę i nic nie biorę. Owulacja była bo wskazywał na to progesteron. Cóż ... chyba to ze stresu

reklama
Oj no to kicha...

Krótkie cykle wcale nie są takie dobre, bo jak owu się przesuwa to pęcherzyk może (niby) nie zdążyć urosnąć... albo w ogóle nie dojdzie do owu...

kicha jak nic .... a mnie już piersi nawet bolały, wyjątkowo w tym cyklu :) przede mną ciężki okres wiec podejrzewam ze ten wczesny okres to wynik stresu :(
Trudno, kolejny cykl przede mną .
Oj no to kicha...

Krótkie cykle wcale nie są takie dobre, bo jak owu się przesuwa to pęcherzyk może (niby) nie zdążyć urosnąć... albo w ogóle nie dojdzie do owu...

Hej dziewczyny. Dół psychiczny dzień numer 3 :( dzisiaj zaczęłam brać Aromek. Powiedzcie mi czy inofolik można pić razem z tym? Czy lepiej nie kombinować?
I drugie pytanko czy mogę brać tez wiesiołek?
I jeszcze sprawa ... Muli mnie okropnie, niedobrze mi. Możliwe że to od tego Aromka?

Hej dziewczyny. Dół psychiczny dzień numer 3 :( dzisiaj zaczęłam brać Aromek. Powiedzcie mi czy inofolik można pić razem z tym? Czy lepiej nie kombinować?
I drugie pytanko czy mogę brać tez wiesiołek?
I jeszcze sprawa ... Muli mnie okropnie, niedobrze mi. Możliwe że to od tego Aromka?
Można brać infolik i wiesiołek.
Skoro dziś 1 tabletka to wątpię aby to było przez Aromek, ale kto wie? Niby mdłości są wyszczególnione na ulotce. Bierz do posiłku, żeby żołądka nie obciążać. Pij dużo wody.

reklama
Oooo no to mow jak ci tam porosły po nim
Wstyd przyznać, ale nie wiem :/ miałam taką przygodę, że poszłam do lekarki w 10dc i dupa - urlop miała do dziś. No to ok myślę trudno pójdę dziś czyli w 14dc zobaczy czy coś jest lub było. Dziś poszłam, a tam kartka że od dziś do 15 nieczynne z powodu choroby.... :/

Do góry