KiedyPytam
Fanka BB :)
No Tak jak wczoraj. Okres mam.@KiedyPytam jak tam sytuacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No Tak jak wczoraj. Okres mam.@KiedyPytam jak tam sytuacja?
Tule mocnoNo Tak jak wczoraj. Okres mam.
Od 10 do 16 jest prawidłowaKwestia raczej indywidualna ale powinno być od 12-14 dni faza lutealna. I jest niezmienna. Przesuwa się owu, a faza ma mieć teoretycznie dwa tygodnie tak mi jeden lekarz tłumaczył. Zarodek się zagnieżdża czasem od 6-12 dni. Jak się dostanie okres 7 dni po owu to lipa z zagnieżdżeniem. To mi z kolei wyjaśniła lekarka ostatanio. Że jak ja dostaję okres np 8-9 dnia po owu, to jeśli nawet dojdzie do zapłodnienia albo zagnieżdżenia to okres mi wymiecie wszystko. Dlatego tak dopytuje ile mniej więcej wy macie.
No a jeśli zarodek potrzebuje 12 dni by się zagniezdzic? To 10 też jest prawidłowe? W trakcie okresu się nie zagniezdziOd 10 do 16 jest prawidłowa
Mi się wydaje że jeśli potrzebuje więcej niż 10 dni do zagniezdzenia to w okresie się nie zagnieździ ale ja lekarzem nie jestem. To są moje przypuszczenia tylko. Ja np zagniezdzenie miałam 11dpo w lipcu 2019roku.No a jeśli zarodek potrzebuje 12 dni by się zagniezdzic? To 10 też jest prawidłowe? W trakcie okresu się nie zagniezdzi
Dziewczyny dodajcie odwagi ....
Jutro zaczynam z tym Aromkiem i zwyczajnie się boje.....
Ulotka jest przerazajaca
No jakoś mnie odrzuca że to lek na raka i n menopauzę. I na mojej ulotce sa napisane przeciwskazania.. że kobiety które mają miesiączki nie powinny brać.A co tam wyczytałaś?
Też brałam letrozol od 3 do 5 dc i po prostu nie czytałam tej ulotki, co prawda myślałam o tym czemu jest on tylko dla kobiet po menopauzie ale zaufałam lekarzowi.No jakoś mnie odrzuca że to lek na raka i n menopauzę. I na mojej ulotce sa napisane przeciwskazania.. że kobiety które mają miesiączki nie powinny brać.